– Det gikk litt trått

– Jeg hadde selvsagt foretrukket å vinne kampen mot Sogndal, men det gikk litt trått i dag, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til NRK.

Molde-Sogndal 2-2

Se kort sammendrag fra kampen og intervju med hovedtrener Ole Gunnar Solskjær her.

Ingen höydare av en kamp da Molde møtte Sogndal til dyst i Sunnmørshallen fredag ettermiddag.

Blåtrøyene tok ledelsen ved Mattias Moström allerede etter to minutter. Det skulle likevel ikke gå lang tid før utligningen satt i nota. Ulrik Flo scoret nemlig for Sogndal da kampuret viste ti minutter spilt.

Etter 32 minutter tok Molde atter en gang ledelsen ved Daniel Chima Chukwu, og det så lenge ut til at resultatet skulle stå seg.

Sogningene ville det likevel annerledes. Etter 79 minutter var brasilianeren Ricardo Santos på rett sted til rett tid og puttet 2-2-målet for Sogndal.

Klarte ikke avgjøre

Etter kampen var Molde-trener Ole Gunnar Solskjær bare middels fornøyd.

– Vi hadde samme type kamp mot Brann forrige uke der vi har muligheter til å avgjøre det etter å ha spilt god fotball i lange perioder, men ikke klarer det.

– Vi kunne gjerne tenkt oss en seier, men av og til må man bytte spillere og da kan de bli litt stakatto. Det gikk litt trått i dag, avslutter Solskjær.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Sarpsborg 08 vant hele 3-0 over Vålerenga borte i semifinalen i cupen onsdag kveld. De møter vinneren av kampen Molde-Lillestrøm som spiller torsdag.
Se alle målene her.
Se alle målene her.