NRK Meny
Normal

Tilskuer stormet Englands garderobe

En frustrert engelsk supporter klarte å ta seg forbi sikkerhetsvaktene og inn i den engelske garderoben etter Englands fadese mot Mexico.

Capello og Beckham

Den illsinte supporteren skjelte ut David Beckham før han ble kastet ut av garderoben.

Foto: JEWEL SAMAD / Afp

Flere britiske medier rapporterer i dag om det som skjedde like etter at England måtte gå slukøret av banen etter å ha spilt 0-0 mot Algerie.

På tribunen var stemningen naturligvis på kokepunktet etter en flau forestilling på banen. Flere ønsket nok å konfrontere de engelske spillerne, og det var det utrolig nok en som klarte.

Supporteren tok seg frem til David Beckham og ropte skjellsord før han ble geleidet ut av garderoben av sikkerhetsvaktene.

FA klager til FIFA

- En fan kom seg forbi Fifas sikkerhetssperrer og inn i garderoben. Vi har registrert hendelsen med Fifa, sier en talsmann for FA, ifølge Guardian.

Det engelske fotballforbundet har levert en formell klage til FIFA i etterkant.

- Dette er ikke akseptabelt, men heldigvis kom ingen til skade. Vi vil ta saken videre til FIFA, sier en talsmann for FA til BBC.

Prinsene slapp unna

I seg selv er det alvorlig at en tilskuer tar seg inn i spillernes garderobe, men på stadion i Cape Town var også de britiske prinsene Harry og William.

Hendelsen inntraff bare få minutter før de to skulle møte de engelske spillerne samme sted.

Sikkerhetsvaktene slapp supporterne like etter hendelsen, men politiet skal nå ha tatt opp jakten på mannen.

Fotballnyheter