Siste nytt

 • Bamba straffes av Brann

  Brann-måltyven Daouda Bamba fikk ikke være med laget til helgens eliteseriemøte med Sarpsborg. Han straffes for brudd på interne regler. Bamba-reaksjonen kommer i kjølvannet av det Brann-ledelsen anser som dårlige holdninger før og under hjemmekampen mot Molde søndag 6. oktober, skriver Bergensavisen.

  Bamba på Stadion etter albuen mot Wangberg
  Foto: Janne Håland / SK Brann
 • Gazza frikjent for 2018-sak

  Paul «Gazza» Gascoigne er frikjent for seksuell trakassering mot en kvinne han kysset på et tog i august 2018. Juryen i Teesside Crown Court i Middlesbrough trodde på Gascoigne da han forklarte at han ikke hadde noen seksuelle intensjoner da han kysset kvinnen på toget, ifølge Skysports. Den tidligere fotballstjernen forklarte i retten tidligere i uken bakgrunnen for kysset med at han ville trøste den 52 år gamle kvinnen etter at en medpassasjer hadde kalt henne tjukk.

  Gazza
  Foto: Danny Lawson / AP
 • Basketak mellom Bamba og Berisha

  Et fysisk basketak mellom Branns to stjerneangripere Daouda Bamba og Veton Berisha, er årsaken til at Bamba utestenges fra kampen mot Sarpsborg på søndag, skriver BT. Bamba sier til BA at han aksepterer straffen og lover bot og bedring.

  Bamba og Berisha
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal