Sterk seier av Mjøndalen

Mjøndalen fikk med seg alle poengene etter et fartsfylt og dramatisk oppgjør mot Sandefjord på Nedre Eiker Stadion.

Video Sammendrag: Hødd - Mjøndalen

Se sammendrag av Hødd - Mjøndalen.

Resultatservice for 1. divisjon

Mjøndalen - Sandefjord 4-2

Mjøndalen har tidligere vist seg som et sterkt hjemmelag og dette fikk Sandefjord smertefult oppleve i dag. Begge lag gikk offensivt ut, men noen dramatiske minutter gjorde oppgaven vanskelig for bortelaget.

Tidlig utvisning

Mjøndalen-spillerne feirer etter scoring

Mjøndalen-spillerne feirer etter scoring mot Sandefjord.

Foto: NRK / SCANPIX

Joachim Solberg stanget hjemmelaget i ledelsen etter bare ni minutter, men det skulle straks bli værre for Sandefjord.

Knappe ti minutter senere ble Espen Nystuen utvist og pådro seg et straffespark da han felte Bajram Ajeti som sistemann. Mjøndalen doblet ledelsen fra krittmerket ved Bjarne Kortgaard Ingebretsen og Sandefjord måtte spille resten av kampen med 10 mann.

Dårlig bortestatistikk

Mjøndalen ga seg ikke med dette og gikk til pause med hele 4-0 etter nok en scoring av Ingebretsen og ett mål av Knut Rønningene. Ajeti hadde også muligheten til å tegne seg på scoringslisten, men spissen brente muligheten fra straffemerket i andre omgang.

Sandefjord kjempet godt etter hvilen og selv med en spiller mindre fikk de med seg to trøstemål ved Panajotis Dimitriadis og Fredik Gulsvik.

Med dagens tap fortsetter Sandefjord sin dårlige bortestatistikk og har nå ikke vunnet på fremmed gress siden laget slo Vålerenga i Tippeligaen i Oktober 2009.

Opprykkskandidat?

Før sesongen var Sandefjord av mange tippet som en av oppryksfavorittene. Selv om dagens kamp i stor grad ble ødelagt av det tidlige røde kortet, trenger Patrick Walkers menn å forbedre borteformen for at opprykket til neste års Tippeliga skal kunne bli en realitet.

Neste helg venter Kongsvinger på hjemmebane og da bør laget komme tilbake på vinnersporet igjen.

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Under finner du linker til de øvrige kampene i 1. divisjon

Glimt og HamKam fortsatt uten seier

Bodø/Glimt - HamKam 1-1

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Les: Glimt står fortsatt uten seier

Fire mål av Braaten

Alta - Randaberg 4-1

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Video Sammendrag: Alta - Randaberg

Sammendrag: Alta - Randaberg

Fortsatt tabelltopp for Bryne

Asker - Bryne 2-2

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Les: Poengdeling for Bryne

Video Sammendrag: Asker - Strømmen

Sammendrag: Asker - Bryne

Fortjent seier til Hønefoss

Hønefoss - Løv-Ham 2-2

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Video Sammendrag: Hønefoss - Løv-Ham

Sammendrag: Hønefoss - Løv-Ham

Hødd står fortsatt uten tap

Kongsvinger - Hødd 1-1

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Les: Jubelen stilnet da Hødd utlignet på overtid

Dramatiske sluttminutter da NIL-Trysil vant

NIL-Trysil - Sandes Ulf 2-1

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Les: To scoringer fra Mendy sikret Nybergsund-seier

Video Sammendrag: Nybergsund-Trysil - Sandnes Ulf

Sammendrag: Nybergsund-Trysil - Sandnes Ulf

Strømmen og Ranheim delte poengene

Strømmen - Ranheim 2-2

NRK.no fulgte kampen spark for spark

Fotball

 • Benzema reddet Real Madrid

  Det lå lenge an til at Luis Suárez ble matchvinner for Atlético Madrid i byderbyet mot Real Madrid. Han satte 1-0 etter kvarteret spilt, og de virket å ha brukbar kontroll.

  Benzema ville det derimot annerledes, og han satte inn 1-1 få minutter før slutt. Det ble sluttresultatet, og det er godt nytt for spesielt Barcelona. De er nå tre poeng bak Atlético, men sistnevnte har en kamp til gode.

  Benzema
  Foto: Javier Soriano / AFP
 • Liverpool med nytt sjokktap

  I flere sesonger var Anfield et fort der Liverpool nesten ikke avga poeng. Nå har de ikke vunnet hjemme siden 16. desember, etter at de tapte 0-1 for Fulham.

  0-1-tapet gjør at Liverpool nå har tapt seks strake ligakamper på eget gress. De har ikke vunnet på Anfield siden 16. desember. Det er åtte kamper siden. tliv

  Etter en fartsfylt omgang med flere gode muligheter til begge lag, tok gjestene ledelsen like før pause. Den tidligere Juventus-spilleren Mario Lemina stjal ballen fra Mohamed Salah og banket den i lengste hjørne, utakbart for Alisson Becker.

  Sadio Mané var bare centimeter unna utligning etter halvspilt 2. omgang. Headingen fra senegaleseren gikk i stanga og ut.

  Utenom det førte Liverpool hele 2. omgang, uten at de klarte å skape all verdens mot et tett og kompakt Fulham-lag, som med 1-0-seieren tok sin femte seier denne sesongen.

  Seieren var meget viktig for Scott Parker og Fulham sin del. De er nå på 18.-plass, à poeng med Brighton, som ligger på trygg grunn.

  Liverpool har nå fire poeng opp til Chelsea på mesterligaplass. London-klubben har i tillegg en kamp mindre spilt enn Jürgen Klopp og co. (NTB)

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Clive Brunskill / AP
 • Ødegaard anonym i uavgjortdrama

  Arsenal brant enorme sjanser, fikk en straffe omgjort fra VAR og en ropte på nok en straffe i sluttminuttene mot Burnley, men maktet ikke få med seg alle poengene fra Turf Moor.

  Martin Ødegaard fikk 62 minutter, men var lite involvert for Arsenal. Gjestene tok ledelsen tidlig ved Pierre-Emerick Aubameyang, men Chris Wood utlignet da han ble truffet i hofta av et grusomt pasningsforsøk av Arsenal Granit Xhaka.

  Premier League - Burnley v Arsenal
  Foto: Jon Super / Reuters
 • – Zlatan gjør landslagscomeback

  Svenske Fotboll direkt melder at Zlatan Ibrahimovic (39) gjør landslagscomeback for Sverige, og at han skal spille i den kommende VM-kvalifiseringen.

  Comebacket for «blågult» kan komme mot Georgia allerede 25. mars, ifølge fotballnettstedet.

  – Troppen tas ut 18. mars. Så får vi se hvordan det ser ut da, sier det svenske landslagets administrative sjef Stefan Pettersson.

  Ibrahimovic er for tiden ute med en lårskade. Ifølge flere medier kan veteranen gå glipp av åttedelsfinalen i europaligaen mot Manchester United.

  Han har hatt en svært god sesong for AC Milan, som kjemper i toppen av italiensk Serie A.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters
 • Ber om Qatar-avstemning senere i år

  Spørsmålet om boikott av Qatar-VM skal i utgangspunktet tas opp i fotballtinget. Men Norsk Toppfotball håper at en beslutning kan avvante og kan i stedet tas senere i år.

  – Vi mener at denne problemstillingen er for viktig til å risikere at det skal komme et benkeforslag på forbundstinget om en uke, som ender med at vi vedtar en boikott av Qatar-VM, sier Cato Haug, leder i Norsk Toppfotball til VG.

  NFF har tidligere sagt at de er imot en boikott. Flere toppklubber, med Tromsø først ut, har bedt dem å boikotte VM i Qatar, som arrangeres i 2022.

  Qatar
  Foto: - / AFP