Comeback-dronningen vil holde liv i Stabæks gulldrøm

Stabæk må slå Røa på bortebane for å holde følge med serieleder LSK Kvinner. Superveteran Solveig Gulbrandsen er igjen hentet inn som gulljoker.

Solveig Gulbrandsen i Stabæk-drakt

Laster innhold, vennligst vent..

Fire runder før slutt ligger Stabæk to poeng bak LSK Kvinner. Bærums-laget sliter med skader, men har ikke råd til å tape poeng mot Røa i dagens vanskelige bortekamp. Solveig Gulbrandsen er forberedt på å måtte ta i et tak.

– Stabæk har tre A-landslagsspillere ute med skade. Da sier det seg selv at laget blir preget, så jeg regner med å spille fra start, sier hun.

Gulbrandsens tredje comeback

Veteranen har lagt opp tre ganger, men måtte gjøre sitt tredje comeback da skadesituasjonen i Stabæk ble såpass prekær. Hun merker at formen ikke er som den var.

– Det er vanskelig å si etter én kamp og noen treninger, men formen er nok ikke som den var da jeg la opp. Jeg kom meg såvidt gjennom 90 minutter sist mot Vålerenga og jeg tåler nok ikke like mye fotball lenger.

Klar for å avgjøre

Likevel har 33-åringen troen på på at hun fortsatt kan bli tungen på gullvekt-skåla.

– Jeg klarer jo ikke å løpe så mye som jeg klarte, men jeg må bare bruke rutinen min, plassere meg smart og ta de mulighetene jeg får.

Håper på serie-finale

I den 22 og siste runden møtes LSK Kvinner og Stabæk. Vinner begge lagene de tre neste kampene blir kampen i Lillestrøm-hallen en avgjørende duell om gullet i Toppserien.

– Lillestrøm kommer ikke til å gi fra seg noen poeng. Vi har et ganske tøft program og har så mange skader at vi bare må ta en kamp av gangen. Jeg håper og tror på en avgjørende serie-finale og mener at det vil være en ekstra stor prestasjon hvis vi klarer å vinne hele greia i år.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter