Drømmen om licacupfinale på Wembley brast for Jonathan Parr og Crystal Palace tirsdag.

Jonathan Parr brente den siste straffen i straffesparkkonkurransen.

Cardiff vant etter en svært spennende straffesparkkonkurranse.

Cardiff Citys Darcy Blake og Don Cowie (Crystal Palace)

Cardiff Citys Darcy Blake og Don Cowie (Crystal Palace).

Semifinalen gikk nemlig til ekstraomganger uten at lagene greide å avgjøre. Den forløsende scoringen kom imidlertid ikke, og semifinalen måtte avgjøres på straffespark.

Jonathan Parr var fjerdemann ved straffemerket, men den uheldige nordmannen bommet på den avgjørende straffen. Da hadde lagkameratene bommet på to av tre tidligere straffespark.

Hadde Parr scoret, hadde Palace fortsatt hatt en liten sjanse.

Nordmannen forsøkte å skyte høyt og til høyre for målvakten, men satte istedet ballen langt utenfor.

Matchvinner ble syndebukk

Palace vant det første møtet med Cardiff 1-0, og hadde et godt utgangspunkt før møtet.

Men det ble en svært jevn kamp og dramatisk kamp.

I den første kampen vant Palace etter en scoring av Anthony Gardner, og denne gangen gikk samme mann hen og satte ballen i eget mål etter syv minutter.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0.

Tøft for Parr og Palace

Parr kom på banen etter rundt 40 minutters spill, og både han og resten av laget fikk det tøft mot hjemmelaget, som dominerte oppgjøret.

Ti minutter før slutt ble også Palace-kaptein Patrick McCarthy utvist, og bortelaget måtte spille resten av kampen med 10 spillere.

Dermed ble det en ny exit i semifinalen for Crystal Palace, som aldri har kommet seg til finalen. Laget røk ut i semifinalene i 1993, 1995 og 2001.

I år slo Palace ut selveste Manchester United på veien til semifinalen, men mot Cardiff ble det altså bråstopp for Parr og lagkameratene.

Cardiff møter nå enten Manchester City eller Liverpool på Wembley. De spiller sin semifinale onsdag.