Nannskog savner Gunnarsson

I går scoret Stabæks svenske spiller to mål da laget slo Kongsvinger 4 – 2. Nå ser svensken frem til at islendingen Gunnarsson er tilbake på banen etter skade.

Nannskog

Daniel Nannskog var tent foran kampen mot Kongsvinger og fant tilbake til målteften.

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

– Det blir ikke feil å få nummer 10 tilbake på banen, sier Nannskog til NRK. Det gir meg trygghet å spille sammen med Veigar, forteller den svenske spilleren.

De har vært et av norsk fotball beste radarpar. I fjor hadde Gunnarsson et mislykket opphold i franske Nancy, og vendte tilbake til Stabæk foran denne sesongen. Han har slitt med skadeproblemer, og nesten ikke spilt i årets serie. Nå ser det ut til at islendingen er tilbake på banen allerede om to uker.

– Jeg har vært usikker den siste tiden på om jeg ville score, forteller Nannskog . Vi har andre type spillere i laget nå enn tidligere. Det er fint å spille sammen med Johan Andersson, men jeg gleder meg likevel til å få Veigar tilbake, sier Nannskog.

Press

Nannskog har scoret tre mål så langt i serien, og forteller at det er et press å være spiss:

– Men det er vel derfor jeg har scoret så mange mål at jeg legger et press på meg selv, forteller en av Stabæks største profiler.

Onsdag kan det bli flere mål av Nannskog. Da spiller laget hjemmekamp mot Hønefoss. Stabæks 4 – 2 seier i går kveld mot Kongsvinger var årets første triumf i ligaen på hjemmebane.

Fotballnyheter