«The Wrong One» svarte med storseier

Han ble møtt med protestbanneret «WRONG ONE - MOYES OUT» før kampen mot Aston Villa. 90 minutter senere hadde David Moyes svart på kritikken ved å lede Manchester United til 4-1-seier.

David Moyes

David Moyes er hardt presset om dagen. Før kampen mot Aston Villa ble han møtt av et flygende protestbanner - bestilt av en gjeng misfornøyde supportere. Etter kampen kunne han imidlertid takke den fremmøtte fansen for støtten etter en flott 4-1-seier.

Et fly med banneret og teksten «WRONG ONE - MOYES OUT» fløy over Old Trafford like før kampen mellom Manchester United og Aston Villa lørdag.

FBL-ENG-PR-MAN UTD-ASTON VILLA

Dette banneret ble fløyet over Old Trafford før kampen mellom United og Aston Villa.

Slagordet «Wrong One» spiller på det kjente banneret «The Chosen One», som har hengt på Old Trafford siden Moyes' inntreden i starten av årets sesong.

Ifølge engelske aviser er det misfornøyde supportere som står bak stuntet. Moyes har nemlig ikke hatt en enkel sesong som Manchester United-manager etter at han tok over jobben etter Alex Ferguson.

Spesielt 0-3-tapet for byrivalene Manchester City var ekstra tungt for mange trofaste supportere.

BBC rapporterte imidlertid at banneret ble møtt med unison buing fra publikum på Old Trafford, og at stuntet kan ha utløst støtte til David Moyes.

Reddet av sine egne

Støtte fikk i hvert fall manageren av sine stjernespillere Wayne Rooney og Juan Mata. Sistnevnte ble kjøpt av Moyes fra rivalen Chelsea i januar.

Førstnevnte ble overbevist av Moyes om å skrive under en ny kontrakt med United etter lengre tids spekulasjoner om et klubbskifte.

Lørdag ble duoen avgjørende for at Moyes fikk pusterom med en trepoenger. Wayne Rooney utliknet først Villas 1-0-ledelse med en heading etter 20 minutter. Deretter sendte han hjemmelaget i føringen fra straffemerket på overtid i første omgang.

Mata scoret sitt første mål i den røde trøyen da han økte ledelsen til 3-1 etter 57 minutter.

– Jeg visste at jeg en dag ville få min første scoring. Det er en deilig følelse. Vi startet ikke kampen så bra, men vi kom tilbake på en god måte, sa Mata til Manchester Uniteds TV-kanal etter kampen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Wayne Rooney Juan Mata

Wayne Rooney og Juan Mata sto for Uniteds tre første mål mot Aston Villa. Spillerne har begge viet fremtiden sin til klubben etter at David Moyes tok over etter Sir Alex Ferguson.

Tremålsseier

På overtid fastsatte innbytter Javier Hernandez sluttresultatet til 4-1 etter flott forarbeid av en annen reserve - Adnan Januzaj.

Aston Villas Ashley R Westwood førte bortelaget opp i ledelsen etter 13 minutter, men Villa klarte ikke å holde tritt med den regjerende mesteren.

Etter kampen gikk tidligere United-spiller og nåværende førstelagstrener Phil Neville ut på Twitter og takket publikum for at de støttet David Moyes og unnlot å ta del i «WRONG ONE - MOYES OUT»-protesten.