Molde fortsatt uten seier

En ganske pregløs kamp endte med poengdeling i Molde.

Moldes Mame Biram Diouf med en enorm sjanse under eliteseriekampen mellom Molde og Tromsø.
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Det var ingen stor underholdning for de oppmøtte på Moldes storstue, noe resultatet 0-0 gjenspeiler.

NRKsport.no fulgte kampen

Lagene hadde forskjellige utgangspunkt før oppgjøret i Molde. Tromsø hadde fått en god start på sesongen med blant annet seier mot Vålerenga. Molde derimot hadde slitt mer og sto med beskjedne ett poeng, som de fikk i seriepremieren mot Stabæk.

Tøff sesongåpning for Molde

Molde har ikke skåret på hjemmebane denne sesongen etter å ha godt målløse av banen mot Tromsø. Molde har lagd ett mål borte mot Fredrikstad, men den kampen tapte blåtrøyene.

Det har med andre ord ikke vært noe drømme comeback i eliteserien for Romsdals stolthet, men mot Tromsø kunne fort Molde ha kommet ut av det med et bedre resultat.

1.omgangen var riktignok en søvndyssende opplevelse, hvor ingen av lagene imponerte.

Molde best etter pause

Sigurd Rushfeldt

Sigurd Rushfeldt.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Pausen ble tydeligvis brukt lurt av Moldes trener Kjell Jonevret, for etter pause virket Molde mer skjerpet og på hugget.

Blåtrøyene dominerte i store deler av omgangen. Tromsø hadde mer enn nok med å forsvare seg, og ti minutter før slutt burde måltørken vært over.

Daniel Berg Hestad fikk en vanvittig dobbeltsjanse alene med Sead Ramovic, men det hele endte med at Kevin Larsen fikk headet unna på streken. Nærmere enn dette kom aldri Molde som bør begynne å vinne snart, om de ikke skal måtte kjempe mot nedrykksspøkelse helt fra starten av.

Tromsø skuffet

Tromsø kom til Molde med mye selvtillit etter å ha imponert mot både Lillestrøm og Vålerenga.

Men mot Molde var det ikke mye som stemte for ”Gutan”. Slett pasningsspill og svake avslutninger førte til at Molde fikk en enkel oppgave med å forsvare seg.

Tromsø kan allikevel trøste seg med at de er ubeseiret så langt i 2008.

Fotballnyheter