- Ikke meningen å være slem

- Det var ikke min mening å være slem, sier Moldetrener Kjell Jonevret, etter å ha fyrt opp i hatdebatten mellom Molde og Rosenborg.

Kjell Jonevret
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Han er overrasket over de sterke reaksjonene over kommentarene sine foran kvartfinaleoppgjøret mot Rosenborg søndag.

- Nästan tragisk att höra

- Det var bare for å konstatere at Rosenborg-supporterne bruker veldig mye energi på å hate Molde by. Siden har det blitt en stor medie-greie ut av det. Det var ikke helt meningen. Jeg har ikke noe imot Rosenborg sine supportere. Jeg håper de kommer hit og bidrar til at denne kampen blir en skikkelig fest på søndag.

- Vi er bedre enn Rosenborg

Og fest har molde laget de siste kampene og klarte en utrolig 8-1 seier mot Start sist helg. Men Magne Hoset vet også at det ofte snur etter slike fantastiske oppturer.

- Ja, det skjer veldig ofte. Da må vi bare gå tilbake igjen til det som har fungert for oss tidligere og begynne på nytt igjen.

Mener du at Molde per dags dato er bedre enn Rosenborg?

- På mange måter er vi bedre enn Rosenborg akkurat nå, men gjennom en hel sesong så har de vist at de er det sterkeste laget. De har ikke tapt hittil i år og det er en utrolig prestasjon i seg selv. Vi må prøve å gjøre noe med det nå på søndag.

- Kan slå dem ut av cupen

Også moldetrener Kjell Jonevret mener tabellen viser hvem som på sikt er best og går til kampen med full respekt for Rosenborg, men tror Molde kan slå dem ut av cupen.

- Rosenborg er vel Norges beste fotballag. Det er står stor respekt av å ha spilt en hel sesong uten å ha tapt. Men Molde har vist en bra form, så vi har en god mulighet til å slå Rosenborg. Absolutt.

Tror du at Molde kommer til å slå Rosenborg ut av cupen?