Slakter Liverpools forsvar: – Det ser ut som han går med rulleskøyter

Liverpool-forsvaret startet toppkampen med å forære Arsenal ballen fem ganger på ti minutter. Og det var før de slapp inn tre mål på åtte minutter.

Bellerin

Alberto Moreno og Lucas fortviler mens Hector Bellerin jubler etter 1-0-scoringen. Moreno lot Bellerin slippe usedvanlig enkelt til på scoringen.

Liverpools midtstoppere så rett og slett nevøse ut i åpningsminuttene, og var heldige som ikke ble straffet.

Men da de begynte å rote på nytt rett før pause, fikk de svi.

Tre raske - og full slakt av ekspertene

Arsenal scoret tre mål på bare åtte minutter:

** 37. minutt: Arsenal-back Hector Bellerin fikk lov å enkelt trekke seg inn mot mål fra høyrekanten. Liverpools Moreno la armene uforståelig på ryggen og vendte ryggen til ballen - uten å være i nærheten av å hindre Bellerin fra å gå innover mot mål. 1-0. – Katastrofalt forsvarsspill, skriver BBCs fotballjournalist Phil McNulty fra pressetribunen.

** 40. minutt: Mesut Özil skrudde et frispark i mål - i keeperhjørnet. Reaksjonen fra den legendariske Liverpool-forsvareren Jamie Carragher satte ord på det mange tenkte:

Laster Twitter-innhold

** 45. minutt: Både Aaron Ramsey og Alexis Sanchez fikk vende seg fri, og Sanchez dundret ballen i mål fra over 20 meter. – Det ser ut som Kolo har på seg rulleskøyter, utbrøt tidligere Arsenal-stopper Martin Keown på BBC radio.

Alexis Sanchez

Alexis Sanchez jubler etter å ha hamret inn 3-0 rett før pause. Arsenal spilte en stor kamp.

Mer stoppertrøbbel for Liverpool

Etter pause roet kampen seg ned, og Jordan Henderson reduserte etter at Sterling ble felt innenfor 16-meteren.

Men også etter pause kom en hodeløs avgjørelse fra en Liverpool-forsvarer. Emre Can hadde gult kort fra før, men valgte likevel å kaste seg inn i en takling bakfra - med begge beina. Det måtte bli et nytt gult kort, og nå må midtstopperen stå over de neste tre kampene.

Og med ti mann var resten av Liverpool-forsvarerne sjanseløse. Dermed kunne Olivier Giroud øke ledelsen på overtid. Og det kunne fort blitt flere.