NRK Meny
Normal

Lillestrøm tok sin første seier

Lillestrøm tok sesongens første seier da de møtte Strømsgodset.

Arild Sundgodt og Emanuell Nosa Igiebor
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

SIFs Marcus Pedersen i aksjon mot LSKs Espen Søgaard

SIFs Marcus Pedersen i aksjon mot LSKs Espen Søgaard.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Les referat fra kampen: Strømsgodset - Lillestrøm

Strømsgodset gikk opp i ledelsen allerede etter fire minutter ved Fredrik Lund Nordkvelle, som putttet ballen i mål etter en retur av LSK-keeper Fredriksson.

Sundgot-perle

illestrøm kommer imidlertid tilbake. Etter seksten minutter utlikner Nosa Emmanuel Igiebor for LSK etter dårlig forsvarsspill av Strømsgodset.

Seks minutter senere er Lillestrøm i angrep igjen, og denne gang er det Arild Sundgot som øker til 2-1 for de gulkledde. Sunnmøringen skyter hardt fra 16-17 meter. Med sitt 125. mål for Lillestrøm sørget Arild Sundgot for at klubbens seierstørke er over.

- Det var kjekt å score mål. Vi fikk en tøff start, men heldigvis scoret Nosa raskt, og deretter fikk jeg stjernetreff, sa Sundgot. Det var utrolig viktig for oss å vinne. Med tap her hadde det vært tungt, mente LSK-veteranen.

Fornøyd Berg

I den 10. serierunden tok Lillestrøm sin første seier siden oktober 2008. Den etterlengtede triumfen fikk LSK-trener Henning Berg til å ta fram smilet, og romeriksklubben har igjen kontakt med lagene rett over seg på tabellen. Det avgjørende målet var LSK-veteranens 94. fulltreffer i eliteserien og hans annen scoring så langt i år.

- Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen. Vi spilte rutinert og kynisk. Jeg er imponert over at spillerne holdt hodet kaldt da vi havnet under, og at vi senere holdt unna uten å bli preget, mente Berg.

- Ikke skremmende

Steffen Nystrøm var centimetere fra å utligne da han traff stolpen fra skrå vinkel i det 28. minutt. Vertene presset på for utligning på slutten i en svak 2. omgang, men Lillestrøm var nærmere 3-1 på flere av sine kontringer.

Med tapet havnet Strømsgodset under streken igjen.

- Jeg synes ikke Lillestrøm var noe skremmende, men de scoret ett mål mer, sa SIF-trener Ronny Deila.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.