NRK Meny
Normal

Lillestrøm anker ikke Müller-saken

Lillestrøm anser seg som ferdige med Müller-saken etter at disiplinærutvalget i NFF ila keeperen to kampers karantene.

Lillestrøms målvakt Heinz Muller og daglig leder Frank Grønlund
Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Lillestrøm vurderte i går en anke, men vil nå ikke gå videre i saken.

- Vi finner ikke noe grunnlag til å anke. Jeg tror ikke vi har noen god sak å anke på, sier Lillestrøm-formann Frank Grønlund til NRKSport.

Prinsipp

- Mener dere disiplinærutvalget har gjort en god jobb?

- Ut ifra de retningslinjene de har, kan de gjøre dette. Så må det være mer en prinsippdiskusjon om dommer som faktisk står riktig plassert, og gjør sin vurdering, om den i ettertid kan etterprøves, sier han.

Reagerer sterkt

LSK-formannen reagerer sterkt på Start-trener Stig Inge Bjørnebyes utfall mot disiplinærutvalget etter dommen mot Heinz Müller.

- Det er urimelig å kalle noen inkompetente når han selv ikke mener noen ting. Enten må du stå for noe helt ut, eller så får du la være å stå for noe, sier Grønlund.

- Korrekt

Lederen i disiplinærutvalget, Einar Bergum, mener karakteristikker av utvalget som "supperåd" for stå for Bjørnebyes egen regning.

- Det som er viktig for disiplinærutvalget er å forholde seg til de lover og regler som gjelder. Vi kan ikke behandle saker ut ifra følelser. Vi må ha hjemmel for det vi gjør, og jeg føler at vi lander på en avgjørelse som er korrekt.

Start kan ikke anke

I et intervju med NRKSport sier Svein Mathiesen at. Ifølge leder i ankeutvalget i NFF, Frode Grotmol, åpner imidlertid ikke forbundets reglement (§ 6.3) i utgangspunktet for at Start kan anke i denne saken.

 

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.