NRK Meny
Normal

Lampard forlenger med Chelsea

I hele år har det versert rykter om at Frank Lampard er uønsket på Stamford Bridge. Etter storspill og press fra fansen har Chelsea nå forlenget kontrakten til veteranen.

SOCCER-ENGLAND/ Chelsea's Lampard celebrates scoring with Mata against Everton during their English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool

Frank Lampard ble Chelseas mestscorende gjennom tidene da han satte inn det avgjørende 2-1-målet over Aston Villa på søndag. Nå har Chelsea forlenget kontrakten med klubblegenden.

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

– Chelsea fotballklubb er glade for å annonsere at Frank Lampard har signert en kontraktforlengelse på ett år, skriver klubben på sin offisielle hjemmeside.

Frank Lampard har spilt i Chelsea i 12 år, og er klubbens mestscorende gjennom tidene.

Var på vei bort

Likevel ble han i vinter erklært uønsket av klubben.

– Chelsea-sjefene sa det til Frank under klubb-VM i Japan og bekreftet det på nytt til meg etter Everton-kampen. Han vil ikke under noen omstendigheter bli tilbudt en ny kontrakt, sa Lampards agent Steve Kutner i januar.

Lampard ble deretter linket til flere klubber, blant andre LA Galaxy og PSG.

Det fikk fansen til å reagere og tydelig vise at de ikke ønsker å miste veteranen. I hele vinter har de sunget om kontraktforlengelse for Lampard.

Svarte med å bli toppscorer

34-åringen selv svarte med storspill. Med sine 15 scoringer så langt er han lagets toppscorer denne sesongen.

Da han satte inn det avgjørende målet i 2-1-seieren over Aston Villa på søndag, ble han også klubbens mestscorende gjennom tidene.

– Jeg er veldig glad. Alle vet at jeg har hatt lyst å være i Chelsea, sier Lampard i en uttalelse.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.