NRK Meny
Normal

Klar tale fra Lehmann

- Det er grenser for hvor lenge man kan ydmyke spillere!

Jens Lehmann

Lehmann fortviler etter å ha sluppet inn et billig mål i Arsenals andre kamp denne sesongen - mot Blackburn. Kampen endte 1-1.

Foto: Nick Potts / AP

Arsenals tyske sisteskanse, Jens Lehmann, har ifølge den seriøse britiske avisa Independent sett seg lei på å slite benken for London-klubben.

Lehmann startet sesongen på verst mulig måte da han gjorde en kjempetabbe etter knappe minuttet av Arsenals åpningskamp mot Fulham. Heldigvis for tyskeren kom Arsenal tilbake og vant kampen mot London-rivalen 2-1. Men hellet varte ikke lenge:

Aresnals manager Arsene Wenger

Arsenals manager Arsene Wenger står ikke i særlig høy kurs hos Jens LEhmann om dagen. Tysken føler seg oversett og ydmyket av sin franske sjef.

Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

I Arsenals tredje kamp måtte tyskeren av med en achillesskade, og andrekeeper Manuel Almunia overtok buret. Det var i slutten av August, og er Lehmanns foreløpige siste opptreden i mål for Arsenal Wengers Arsenal, selv om han nå er skadefri. Det er ikke tyskeren fornøyd med.

Tredjekeeper

I Arsenals kamp mot Bolton Lørdag, var Lehmann plutselig tredjekeeper og forvist til tribunen. Lukasz Fabianski ble foretrukket som andrekeeper.

Tirsdag gikk 37-åringen langt i å kritisere manager Arsene Wenger:

- Det mulig at jeg en dag kommer til å snakke ut om dette, men foreløpig svelger jeg det hele unna som del av ydmykelsen jeg er utsatt for. Men, det er grenser for hvor lenge man kan ydmyke spillerne sine, sa Lehmann i et tysk TV-intervju før Arsenal spilte ut Slavia Praha i Mesterligaen.

Jeg kan ikke tenke meg at Almunia takler det presset...

Jens Lehmann / The Independent

- Almunia klarer ikke presset

- Wenger snakker om at klubben har tre keepere i verdensklasse. Én må være meg, men har de to andre vist verdensklasse og vunnet trofeer som jeg har gjort? Når jeg tenker meg om så kommer jeg ikke på noen.

- Jeg er sikker på at jeg kommer til å spille igjen. Almunia har ikke vunnet kamper for oss. Jeg har erfaringen og vet hva lagkameratene mine forventer av en keeper. Jeg kan ikke tenke meg at Almunia takler det presset...

Wenger derimot, skryter av Lehmann, og sa tirsdag at både keeperveteranen og midtbanemann Gilbertos Silva, som også har mistet sin plass i startoppstillingen, oppfører seg eksemplarisk på trening, til tross for at de ikke var fornøyde med å være satt ut av laget.

- Begge trener hardt og innstillingen deres er helt perfekt, selv om de ikke er fornøyde med tingenes tilstand.

Les også: Resultatservice Premier League

Les også : Artikkelen i The Independent

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.