NRK Meny
Normal

Italiensk avis hevder Carew er på vei til Inter

John Carews dager som klubbløs fotballspiller kan snart være over. Tirsdag kom nye opplysninger som setter fart i spekulasjonene om at nordmannen er på vei til Inter.

John Carew

John Carew skal være på vei til Inter, ifølge italienske medier.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Tirsdag skriver den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport at den tidligere landslagsprofilen John Carew skal være på vei til Inter.

Ifølge avisen kommer Carew til Milano tirsdag for å ha samtaler med den italienske toppklubben. Ifølge avisen skal det dreie seg om en mulig kontrakt over fire måneder.

Hemmelighetsfull agent

Carews agent Per A. Flod vil verken bekrefte eller avkrefte opplysningene.

– Jeg sier aldri noe om slike ting. Det oppstår stadig medieoppslag, påstander og rykter, men jeg svarer ikke på slike ting før det eventuelt foreligger noe konkret, sier Flod til NRK.no.

Carew og Flod

John Carew sammen med agnet Per A. Flod på Gardermoen etter at nordmannen ble klar som Lyon-spiller i 2005. Sju år senere kan Carew være på vei til Inter, men det vil Flod verken bekrefte eller avkrefte.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Selv om Flod ikke vil si noe konkret om eventuelle samtaler med Inter, sier han Carew er åpen for å spille toppfotball igjen.

– På generelt grunnlag kan jeg si at i den grad John har mulighet til å spille et sted han føler er riktig for ham og som motiverer ham, så er han åpen for det, sier Flod.

Ifølge agenten mangler det ikke på interesse for 33-åringen. Han kan fortelle om «bøttevis» med henvendelser.

– Mye er bare tull, men hvis jeg sorterer ut det useriøse er det ganske mange klubber igjen som har vært seriøst interesser, forteller Flod.

– Hvilket nivå er disse klubbene på?

Det er klubber fra Premier League, Championship, Bundesliga og Primera Divison, så vi har hatt interesse fra klubber på høyt nivå.

Tidligere kontakt

Forrige uke ble det også spekulert i at Carew hadde vært i samtaler med Inter. Da var det den italienske journalisten Gianluca Di Marzio som hevdet at klubben hadde vært i kontakt med nordmannen, ifølge TV 2.

Carew har ikke spilt toppfotball siden kontrakten hans med West Ham gikk ut sommeren 2012.

Etter den tid har nordmannen blant annet spilt inn en skrekkfilm, men Carew holdt fortsatt døra åpen for å spille fotball igjen. Ifølge agenten skal Carews fysisk form ikke sette noen stopper for det.

– Den seneste tiden har han stort sett drevet med egentrening, men når det gjelder den fysiske formen er det ikke noe problem. John er i god fysisk form og er veldig lettrent, men det er kamptrening han mangler akkurat nå, sier Flod.

Nordmannen har tidligere spilt for klubber som Valencia, Roma, Lyon og Aston Villa.

Fotballnyheter