"Mix" vil gi Haugesund gullbonus hvis de gir RBK hjelp

Rosenborgs Mikkel Diskerud lover bort mesteparten av gullbonusen sin til FK Haugesunds spillere hvis trønderne blir seriemester søndag.

Mikke "Mix" Diskerud

Mikkel 'Mix' Diskerud mener at når Rosenborg ikke kan klare å vinne for egen regning, er det ok å gi litt av en eventuell bonus til dem de får hjelp fra

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Haugesund har allerede bronsen inne, men møter serieleder Strømsgodset i siste kamp kommende helg.

Godset har ett poeng mer enn Rosenborg.

Det betyr at Rosenborg selv må slå Lillestrøm , men trenger i tillegg at Haugesund tar poeng fra Strømsgodset i Drammen for å ta gullet i årets serie.

– Da donerer jeg mesteparten av gullbonusen min til FKH-spillerne. Det er ikke mer enn rett og rimelig at vi deler den når vi ikke klarer å gjøre jobben selv, sier «Mix» til Haugesunds Avis .

Han vet ikke nøyaktig hvor mye penger det kan dreie seg om.

– Men vi har en ganske prestasjonsavhengig lønn i Rosenborg, så det er en del, sier «Mix». Han lover å finregne på det i kveld.

Haugesunds sportssjef Asbjørn Helgeland lover å gi alt for å hjelpe.

– Vi har et ansvar overfor Rosenborg og resten av Fotball-Norge om å prestere så bra som mulig søndag. Det er også planen å selge oss meget dyrt. At «Mix» vil donere bonusen viser at Rosenborg virkelig har lyst på gullet, sier Helgeland, til Haugesunds Avis.

Haugesund har selv ingenting å spille for ettersom de sikret seg bronsen i nest siste serierunde i går

Fotballnyheter