NRK Meny
Normal

Forbereder seg på å stoppe Norge

Den danske landslagsledelsen legger nå hodene i bløt for å finne ut hvem som skal stoppe Carew og Moa. Første test går mot England onsdag. Midtstopperne Mathias Zanka Jørgensen og Daniel Agger får trolig sjansen sammen.

Mathias Zanka

Mathias Zanka får trolig sjansen sammen med Daniel Agger mot England. Det kan bety at han går inn i midtforsvaret også mot Norge.

Foto: Paco Serinelli / Ap

Dermed kan det bli duoen som møter Norge 26. mars på Ullevaal. Der må danskene vinne for å ha håp om toppe EM-kval-gruppen til slutt.

– Jeg føler ikke at jeg har spilt meg ut av laget, men Zanka har gjort det meget bra for FC København som er på en bølge. Dersom jeg vrakes, regner jeg med å få en god forklaring av Morten Olsen (landslagstrener), sier Wolfsburgs Simon Kjær.

Skadeskutt England

England er rammet av flere skader. Både Steven Gerrard og Peter Crouch har meldt forfall. Trener Fabio Capello opplevde et miserabelt VM, men laget er på vei mot EM-sluttspillet.

Bendtner tilbake

Hos Danmark er Nicklas Bendtner tilbake for første gang på åtte måneder. Arsenal-spissen har slitt med en lyskeskade. Jeg går ut fra at jeg starter kampen, ja det gjør jeg, sier Bendtner. Han har scoret 12 ganger på 35 kamper for Danmark.

Fotballnyheter