NRK Meny
Normal

Fabregas ute i minst seks uker

Cesc Fabregas pådro seg en bruddskade i leggen etter at han ordnet 2-2 på straffe i kampen mot Barcelona onsdag. Nå er han ute i minst seks uker.

Cesc Fabregas
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Han legger ikke skjul på at han frykter skaden kan være så alvorlig at den setter VM-deltakelsen hans i fare.

Fabregas slet med kneet sitt i forkant av onsdagens kamp i mesterligaen mot Barcelona, men fikk tillatelse til å spille. Han fikk trolig sin leggskade da han ble felt. Han tok selv straffen og scoret, men hinket av banen etterpå.

- Følte meg sterk

- Jeg er bekymret, men jeg håper virkelig jeg kan spille flere kamper for Arsenal i år. Likevel er jeg redd noe kan være brukket, og dersom det er tilfelle, ja, så er det ikke særlig gode nyheter, legger angriperen til.

- Jeg følte meg sterk og bra da jeg tok straffen, men like etterpå, da jeg løp for å hente ballen, klarte jeg nesten ikke å gå. Jeg frykter skaden ble slått opp da jeg ble taklet av Puyol. Det var jo den taklingen som førte til straffesparket, sier Cesc Fabregas.

Frykter for VM-deltakelsen

Beinbruddet kommer det på det verst tenkelige for Fabregas, og det er helt klart at frykten hans for at denne skaden skal gå ut over deltakelsen i fotball-VM som starter 11. juni, kan være reell nok. Det er foreløpig ikke sagt noe om bruddskaden også kommer til å få konsekvenser for VM-sluttspillet for Fabregas' del.

Fotballnyheter