NRK Meny
Normal

Fabregas ute i minst seks uker

Cesc Fabregas pådro seg en bruddskade i leggen etter at han ordnet 2-2 på straffe i kampen mot Barcelona onsdag. Nå er han ute i minst seks uker.

Cesc Fabregas
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Han legger ikke skjul på at han frykter skaden kan være så alvorlig at den setter VM-deltakelsen hans i fare.

Fabregas slet med kneet sitt i forkant av onsdagens kamp i mesterligaen mot Barcelona, men fikk tillatelse til å spille. Han fikk trolig sin leggskade da han ble felt. Han tok selv straffen og scoret, men hinket av banen etterpå.

- Følte meg sterk

- Jeg er bekymret, men jeg håper virkelig jeg kan spille flere kamper for Arsenal i år. Likevel er jeg redd noe kan være brukket, og dersom det er tilfelle, ja, så er det ikke særlig gode nyheter, legger angriperen til.

- Jeg følte meg sterk og bra da jeg tok straffen, men like etterpå, da jeg løp for å hente ballen, klarte jeg nesten ikke å gå. Jeg frykter skaden ble slått opp da jeg ble taklet av Puyol. Det var jo den taklingen som førte til straffesparket, sier Cesc Fabregas.

Frykter for VM-deltakelsen

Beinbruddet kommer det på det verst tenkelige for Fabregas, og det er helt klart at frykten hans for at denne skaden skal gå ut over deltakelsen i fotball-VM som starter 11. juni, kan være reell nok. Det er foreløpig ikke sagt noe om bruddskaden også kommer til å få konsekvenser for VM-sluttspillet for Fabregas' del.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia