NRK Meny
Normal

Chelsea kan miste Terry i måneder

Chelsea-stopper John Terry kan bli borte fra fotballen i lang tid på grunn av en trøblete nerve i beinet.

John Terry og manager Carlo Ancelotti

John Terry og manager Carlo Ancelotti

Foto: Tom Hevezi / Ap

Terry sleit med den samme skaden mot slutten av forrige sesong, men slo den opp igjen i kamp mot Fulhams Clint Dempsey for to uker siden.

- Jeg pleide å kunne spille med skaden ettersom adrenalinet man får i kamper overdøvet mye av smerten, men nå er det ikke snakk om å prøve en gang, sier John Terry til Daily Mail.

Les også: John Terry ute med ryggskade

Terry var sårt savnet da serieleder Chelsea overraskende tapte 3-0 hjemme mot Sunderland på søndag.

Les også: Chelsea fikk juling på Stamford Bridge

Chelsea sliter også med skader på sentrale spillere som Frank Lampard og Michael Essien. I tillegg spiller Dider Drogba selv om han har fått malaria.

Les også: Drogba har pådratt seg malaria

Mange spesialister

Terry forklarer at den betente nerven sitter øverst på baksiden av låret, og han har blitt anbefalt av Chelsea-manager Carlo Ancelotti om å dra til en spesialist i Italia for få bukt med problemene sine. Andre har foreslått en nervespesialist i London.

- Jeg må hvile noen uker og treffe noen spesialister som jeg håper kan løse problemet. sier Terry.

En epiduralbehandling ble forsøkt på fredag, men den hadde ikke ønskede effekten. Chelseas medisinske apparat gjør også alt de kan for at Chelsea-kapteinen skal komme fortest mulig tilbake på banen, men det blir antydet at det kan ta opp mot en måned før det skjer igjen.

- Jeg vet at jeg i alle fall ikke spiller mot Birmingham på lørdag, men etter det har jeg ikke en anelse. Det kan bli uker, eller det kan ta måneder, sier han.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.