NRK Meny
Normal

– Jeg er nok en klubbtrener, for å si det sånn

Ole Gunnar Solskjær avskriver seg selv som Norges nye landslagssjef i fotball. Han vil heller fortsette i jobben som manager i Molde.

Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar Solskjær vil helst bli værende i Molde.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Jeg har en fantastisk spennende stall her som jeg vet jeg kan få fem-ti-femten prosent mer ut av. Jeg satser på å bli værende der jeg er, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til NRK.

Han sier det noen minutter etter at Molde har sikret seg cupfinale mot erkerival Rosenborg etter straffeseier over Lillestrøm.

– Har du takket nei?

– NFF gjør jobben sin. Jeg jobber for Molde FK og ser framover mot neste sesong og resten av denne. Det er det jeg konsentrerer meg om. Jeg er nok en klubbtrener, for å si det sånn.

Men han ser ikke bort fra at han en gang kan komme til å lede Norges landslag.

– Jeg vet ikke om jeg er gammel nok til å ta landslagsjobben nå. Men seinere kan jeg kanskje komme til å gjøre det, sier Solskjær, som siterer sin gamle læremester.

– Sir Alex Ferguson sa til meg: Få deg noen kamper først for å få den erfaringen du trenger for å bli landslagstrener. Så jeg har lært av den beste, sier Solskjær.

Som kan se fram mot cupfinale mot sin ønskemotstander siste helga i november.

Det måtte straffesparkkonkurranse til for at Molde kunne slå Lillestrøm i torsdagens semifinale. Og Moldes keeper Ørjan Nyland ble den store helten.

Ørjan Håskjold Nyland ble helten da cupsemifinalen måtte avgjøres på straffespark.

Fotballnyheter