NRK Meny
Leicester feirer i gatene

Engelsk Premier League 15/16

Oppsummert

 • Her kan du se Leicester-spillerne motta hyllest fra tusenvis av supportere mandag kveld.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
 • Rashford med ny kontrakt

  Spisskometen Marcus Rashford har skrevet under på en ny avtale med Manchester United. 18-åringen blir på Old Trafford fram til 2020. I den ferske avtalen ligger det også en opsjon på ett års forlengelse. United bekreftet nyheten på sitt eget nettsted mandag.

  Rashford
  Foto: Jason Cairnduff / Reuters
 • Van Gaal: – Det er over

  Manchester United-manager Louis van Gaal forlot nettopp lagets hotell, og på vei ut ble han bedt av Sky Sports om å kommentere ryktene om at han er ferdig i klubben. Ifølge Sky Sports reporter James Cooper svarte han følgende:

  «Nei. Nei. Det er slutt.»

  I går meldte flere britiske medier at José Mourinho kommer til å ta over Manchester United etter nederlenderen.

  Laster Twitter-innhold
 • Walter Mazzarri til Watford

  Den italienske treneren Walter Mazzarri tar over Premier League-klubben Watford fra kommende sesong. Det bekrefter klubben på Twitter.

  Mazzarri har blant annet vært trener for Inter, Napoli og Sampdoria.

  Walter Mazzari
  Foto: OLIVIER MORIN / Afp
 • Demichelis bøtelagt for gambling

  Manchester City-spiller Martín Demichelis har fått en bot på rundt 260.000 kroner og en kraftig advarsel for å ha gamblet på fotballkamper. 35-åringen plasserte 29 bets på fotballkamper mellom 22. januar og 15. februar i år. Han var ikke involvert selv i noen av kampene.

  SOC/ Manchester City v Dynamo Kiev - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Ny kontrakt for Terry

  Chelsea-stopper John Terry har forlenget kontrakten sin med klubben i enda ett år. 35-åringen sa tidligere i år at han var ferdig, men ombestemte seg før sesongslytt. Kapteinen har vært i klubben hele karrieren og spilte sin første kamp for A-laget i 1998.

  John Terry
  Foto: PAUL ELLIS / Afp
Roma scorer på frispark
Roma i ledelse
Roma med utligning

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal