LOGO OL

Curling

Oppsummert

 • 01.05: Sverige - Sør-Korea (finale, kvinner)
 • Ny curlingseier

  Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten, som representerer Oppdal curlingklubb, tok i dag en ny seier i VM i Stavanger. I dag slo de Litauen og i kveld møter de Mexico, skriver opp.no.

  Magnus nedregotten og Kristin skaslien
  Foto: HENRIK MYHR NIELSEN / NRK
 • Curlingseier

  Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten fikk en solid start på VM i mixed doubles i Sørmarka Arena. De vant den første kampen mot Slovakia, melder Adresseavisen. Duoen tok bronse i OL i fjor, og målet nå er en topplassering.

  Magnus nedregotten og Kristin skaslien
  Foto: HENRIK MYHR NIELSEN / NRK
 • Sverige forsvarte VM-gullet

  Skip Niklas Edin og Sveriges curlingherrer slo vertsnasjonen Canada 7-2 i finalen og tok sitt annet strake VM-gull.Norges lag med skip Magnus Ramsfjell vant bare to av tolv kamper og endte nest sist i årets mesterskap i Lethbridge.

  Sverige curling
  Foto: Paul Chiasson / AP
 • Nytt norsk VM-tap

  Det norske curlinglandslaget tapte 8-5 for Russland i nest siste kamp i curling-VM. Norge kom kraftig bakpå frå start etter at Russland vann første omgang 4-0.

  Norge er nest sist med berre Sør-Korea bak seg, og møter USA i siste kamp.

  Magnus Ramsfjell
  Foto: Paul Chiasson / AP
 • Norge tapte for bunnlaget

  Det vil seg ikke for Norge i curling-VM for menn. Natt til fredag ble det tap 5-8 for sisteplasserte Sør-Korea. Etter to seire og åtte tap er Norge nest sist sammen med Kina før avslutningen på turneringen. Norge har én kamp igjen i mesterskapet.

  Magnus Ramsfjell
  Foto: Paul Chiasson / AP
CURLING-OLY-2018-PYEONGCHANG-NOR-DEN

Siste nytt

 • Pernell Whitaker er død

  Tidligere OL-vinner i boksing Pernell Whitaker har gått bort 55 år gammel. Whitaker ble påkjørt av en bil søndag og døde av skadene. Bokselegenden vant blant annet gull i OL i Los Angeles i 1984, i tillegg til VM-gull i fire forskjellige vektklasser.

  Pernell Whitaker, Lou Duva, Larry Hazard
  Foto: Ron Frehm / AP
 • Uavgjort for Norge

  Norges G19-lag spilte mandag sin første kamp i U19-EM i fotball. De norske guttene møtte Irland, og ledet lenge etter at Rosenborgs Erik Botheim satt inn 1-0 i det åttende minutt. Irene kom tilbake og utlignet knappe ti minutter før slutt. Kampen endte 1-1.

  NM i fotball 2019 2. runde. Tiller - Rosenborg (0-3)
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal