LOGO OL

Curling

Oppsummert

 • 01.05: Sverige - Sør-Korea (finale, kvinner)
 • Ny curlingseier

  Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten, som representerer Oppdal curlingklubb, tok i dag en ny seier i VM i Stavanger. I dag slo de Litauen og i kveld møter de Mexico, skriver opp.no.

  Magnus nedregotten og Kristin skaslien
  Foto: HENRIK MYHR NIELSEN / NRK
 • Curlingseier

  Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten fikk en solid start på VM i mixed doubles i Sørmarka Arena. De vant den første kampen mot Slovakia, melder Adresseavisen. Duoen tok bronse i OL i fjor, og målet nå er en topplassering.

  Magnus nedregotten og Kristin skaslien
  Foto: HENRIK MYHR NIELSEN / NRK
 • Sverige forsvarte VM-gullet

  Skip Niklas Edin og Sveriges curlingherrer slo vertsnasjonen Canada 7-2 i finalen og tok sitt annet strake VM-gull.Norges lag med skip Magnus Ramsfjell vant bare to av tolv kamper og endte nest sist i årets mesterskap i Lethbridge.

  Sverige curling
  Foto: Paul Chiasson / AP
 • Nytt norsk VM-tap

  Det norske curlinglandslaget tapte 8-5 for Russland i nest siste kamp i curling-VM. Norge kom kraftig bakpå frå start etter at Russland vann første omgang 4-0.

  Norge er nest sist med berre Sør-Korea bak seg, og møter USA i siste kamp.

  Magnus Ramsfjell
  Foto: Paul Chiasson / AP
 • Norge tapte for bunnlaget

  Det vil seg ikke for Norge i curling-VM for menn. Natt til fredag ble det tap 5-8 for sisteplasserte Sør-Korea. Etter to seire og åtte tap er Norge nest sist sammen med Kina før avslutningen på turneringen. Norge har én kamp igjen i mesterskapet.

  Magnus Ramsfjell
  Foto: Paul Chiasson / AP
CURLING-OLY-2018-PYEONGCHANG-NOR-DEN

Siste nytt

 • Zidane signaliserer Bale-exit

  Real Madrid-trener Zinédine Zidane går langt i å antyde at Gareth Bales tid i den spanske storklubben er over. Søndag avsluttet Real Madrid med 0-2-tap hjemme for Real Betis, der Bale ble sittende på benken.

  – Jeg har stolt mer på andre spillere de siste ukene, sa Zidane.

  La Liga Santander - Real Madrid v Real Betis
  Foto: Juan Medina / Reuters
 • Rankingrekord for Ruud

  Casper Ruud klatret til 63.-plass og karrierebeste på verdensrankingen i tennis mandag. I den stjernetunge Masters-turneringen i Roma sist uke vant 20-åringen 2.runde mot Nick Kyrgios og tapte etter en gjevn kamp mot Juan Martin del Potro som er ranket ni.

  Tennisproffen Casper Ruud
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 • Koepka vant PGA-mesterskapet

  Tittelforsvarer Brooks Koepka vant USAs PGA-mesterskap i golf søndag. Amerikaneren hadde en ledelse på sju slag før sisterunden, men rotet det nesten til før han vant med ett fattig slag foran verdenseneren Dustin Johnsen, som delte andreplassen med tre andre.

  Brooks Koepka
  Foto: Seth Wenig / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal