Hopp til innhold

Curling

Oppsummert

 • 07.05: Curling, blandet lag, USA-Norge
 • Skaslien vil halde fram

  Kristin Skaslien har bestemt seg for å halde fram curlingkarrieren, men OL om fire år er ikkje sikkert enno, melder TV 2.

  – Eg kan avsløre at eg ikkje legg skoa på hylla riktig enno. Eg kjem til å spele miks-dobbel, men også ein del firemannscurling neste sesong, seier ho til kanalen.

  36-åringen har blant anna sølv (2022) og bronse (2018) frå blanda lag i OL saman med ektemannen Magnus Nedregotten.

  – Eg tar éin sesong av gongen, så kan ikkje seie no om Magnus og eg kjem til å satse mot OL 2026. Men curling er framleis moro, og eg føler eg har meir å utrette på curlingisen. Derfor vel eg å halde fram litt til.

  Vinter-OL i Beijing 2022: Curling Mikspar. Norge - Tsjekkia, mix (6-7)
  Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB
 • Søsknene Ramsfjell slo tilbake – røk likevel i semifinalen

  Søskenparet Maia og Magnus Ramsfjell misset finalen i curling-VM for blandet lag, etter tap i semifinalen mot det sveitsiske paret Alina Pätz og Sven Michel. Norges duo slo kraftig tilbake i syvende omgang med tre poeng, etter å ha ligget under lenge. Da stod det 7-7, men Sveits sikret seg ett poeng i siste omgang og dermed også en plass i finalen.

  Lørdag spiller søsknene bronsefinale mot Tyskland.

  Magnus og Maja Ramsfjell, curling
  Foto: Salvatore Di Nolfi / AP
 • Klar for semifinale i curling-VM

  Magnus Ramsfjell og søsteren Maia Ramsfjell fra, Trondheim Curlingklubb, spiller VM Mixed Double i Genève. De vant sin kvartfinale mot Canada i dag og er nå klare for seminfinale senere i kveld. Kampene spilles i Sveits.

  Magnus Ramsfjell og søster Maia Ramsfjell, Trondheim Curlingklubb, spiller VM Mixed Double i Genève.
  Foto: Privat
 • Knuste Estland, er med i medaljekampen

  Søskena Maia og Magnus Ramsfjell gjorde kort prosess med motstandarane frå Estland i curling-VM for blanda lag, og vann 12-1.

  Allereie etter to omgangar var det avgjort. Då leia Norge 10-0.

  Sigeren betyr at Noregs håp no er i delt leiing i det innleiande spelet. Fem sigrar og to tap er fasiten etter sju kampar. Italia, Japan, Sveits og Sverige har same statistikk.

  Italienarane har heile tida leidd Noregs gruppe, men rauk onsdag 7-11 for Sveits. Det er ti lag i kvar av dei to gruppene. Gruppevinnarane går rett til semifinale, dei to neste til ein første utslagsrunde.

  Maia og Magnus Ramsfjell representerte òg Noreg i VM for blanda lag i 2018. Då vart dei nummer ni.

  Noreg møter Italia seinare onsdag.

  Magnus og Maja Ramsfjell, curling
  Foto: Salvatore Di Nolfi / AP
 • Curling: Ny norsk VM-seier

  Søsknene Maia og Magnus Ramsfjell tok en klar seier over Sveits i VM i curling for blandet lag tirsdag.

  Kampen ble avgjort allerede etter den sjette omgangen. Den vant Norge 4-0. På stillingen 9-3 til Norge ga Sveits seg, og dermed ble det ikke nødvendig å spille de to siste omgangene.

  Norge står med fire seirer og to tap etter seks spilte runder. (NTB)

  Mens Curling Worlds
  Foto: John Locher / AP
CURLING-OLY-2018-PYEONGCHANG-NOR-DEN

Sportsnyheter

Erlend Hustad

Full kok etter rødt kort – Jerv-treneren slakter dommeren

Det var dramatisk i Stavanger da Jerv-spiller Erlend Hustad fikk sitt andre gule kort. Eksperter mener Hustad har en god sak, men hoveddommeren står på sitt.

Siste nytt

 • Palumbo fikk Juventus-debuten

  Norske Martin Palumbo fikk sine første minutter for Juventus da han ble byttet inn 12 minutter før full tid. 20-åringen er på utlån fra serierival Udinese.

  Juventus tok imot Lazio i senkampen og ledet 2-0 til pause etter mål fra Dusan Vlahovic og Álvaro Morata. Juve-back Alex Sandro scoret selvmål tidlig i andre omgang, slik at det sto 2-1.

  Det så lenge ut til å gå mot tre poeng for vertene, men seks minutter på overtid sørget Sergej Milinkovic-Savic for balanse i regnskapet. (NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Arsenal-smell i mesterligakampen

  Martin Ødegaard og Arsenal røk 0-2 for Newcastle mandag og snublet dermed stygt i kampen om den siste mesterligabilletten i Premier League.

  Scoringene som avgjorde kampen kom i annen omgang. Etter 56 minutter satte Arsenal-midtstopper Ben White ballen i eget mål etter et hardt innlegg fra Newcastles Joelinton. Fem minutter før full tid hamret Bruno Guimarães inn 2-0 etter massivt Newcastle-press.

  Ufortjent var det ikke at de tre poengene ble værende igjen på St. James' Park. Hjemmelaget satte tidlig trykk på Arsenal. Gjestene fikk aldri festet noe skikkelig grep om kampen, men måtte i stedet tåle en blytung kveld.

  Tapet betyr nemlig at London-rival Tottenham har to poeng til gode på Arsenal i kampen om fjerdeplassen i Premier League foran siste serierunde. Dermed kan mesterligadrømmen glippe for Martin Ødegaard og lagkameratene. Det vil naturlig nok være et hardt slag. (NTB)

 • Ruud møter franske Paire i 2. runde i Genève-turneringen

  Casper Ruud møter franske Benoît Paire i andre runde av ATP-turneringen i tennis i Genève.

  Ruud hadde walkover i første runde. Han er andreseedet i Genève bak Daniil Medvedev. Nordmannen gikk helt til topps i Sveits i fjor.

  Nordmannen, som kommer rett fra tap i semifinalen i Roma, har møtt franske Paire fire ganger tidligere. Han har vunnet alle møtene på grus og sist gang i Gstaad i fjor.

  Benoît Paire tok det første settet 7-5 i 1. rundeoppgjøret mot finske Emil Ruusuvuori mandag. Deretter slo finnen tilbake med samme sifre i sett nummer to, før Paire vant det tredje med 6-4. (NTB)

  Italy Tennis Open
  Foto: Alessandra Tarantino / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste