LOGO OL

Curling

Oppsummert

 • 01.05: Sverige - Sør-Korea (finale, kvinner)
 • Ny curlingseier

  Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten, som representerer Oppdal curlingklubb, tok i dag en ny seier i VM i Stavanger. I dag slo de Litauen og i kveld møter de Mexico, skriver opp.no.

  Magnus nedregotten og Kristin skaslien
  Foto: HENRIK MYHR NIELSEN / NRK
 • Curlingseier

  Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten fikk en solid start på VM i mixed doubles i Sørmarka Arena. De vant den første kampen mot Slovakia, melder Adresseavisen. Duoen tok bronse i OL i fjor, og målet nå er en topplassering.

  Magnus nedregotten og Kristin skaslien
  Foto: HENRIK MYHR NIELSEN / NRK
 • Sverige forsvarte VM-gullet

  Skip Niklas Edin og Sveriges curlingherrer slo vertsnasjonen Canada 7-2 i finalen og tok sitt annet strake VM-gull.Norges lag med skip Magnus Ramsfjell vant bare to av tolv kamper og endte nest sist i årets mesterskap i Lethbridge.

  Sverige curling
  Foto: Paul Chiasson / AP
 • Nytt norsk VM-tap

  Det norske curlinglandslaget tapte 8-5 for Russland i nest siste kamp i curling-VM. Norge kom kraftig bakpå frå start etter at Russland vann første omgang 4-0.

  Norge er nest sist med berre Sør-Korea bak seg, og møter USA i siste kamp.

  Magnus Ramsfjell
  Foto: Paul Chiasson / AP
 • Norge tapte for bunnlaget

  Det vil seg ikke for Norge i curling-VM for menn. Natt til fredag ble det tap 5-8 for sisteplasserte Sør-Korea. Etter to seire og åtte tap er Norge nest sist sammen med Kina før avslutningen på turneringen. Norge har én kamp igjen i mesterskapet.

  Magnus Ramsfjell
  Foto: Paul Chiasson / AP
CURLING-OLY-2018-PYEONGCHANG-NOR-DEN

Siste nytt

 • Bulgarias landslagssjef går av

  Krasimir Balakov går av som landslagssjef for Bulgaria, skriver Sky Sports. Både han og forbundet har vært i hardt vær etter rasismeskandalen under kampen mot England. Sky Sports mener å vite at det er flere som går av i solidaritet med Balakov.

  krasmir balakov
  Foto: TONY O'BRIEN
 • Mulig El Clásico 18. desember

  I en pressemelding skriver Real Madrid at begge klubbene har foreslått 18. desember som en passende dato for det utsatte oppgjøret. El Clásico, som er kampen mellom Barcelona og Real Madrid, var opprinnelig satt opp til å spilles 26. oktober, men er utsatt på grunn av urolighetene i Barcelona

  Zinedine Zidane
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP
 • Klopp spøkte om Solskjær

  Liverpool-manager Jürgen Klopp sendte et lite stikk til Ole Gunnar Solskjær. Han spøkte litt med uttalelsene til Solskjær omkring skadde spillere. – I går ingen sjanse for de Gea og Pogba. Idag var det kanskje. I morgen er det kanskje en mulighet. Liverpool har ikke avgitt poeng på de åtte første kampene og leder Premier League overlegent.

  Jürgen Klopp
  Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal