NRK Meny
Normal

Nå er de venner igjen

Håvard Bøkko og Johann Olav Koss har skværet opp under et møte under skøytelandslagets precamp.

Håvard Bøkko og Johann Olav Koss

Håvard Bøkko og Johann Olav Koss har skværet opp, hevder de i en pressemelding.

Foto: Scanpix

Håvard Bøkko, Johann Olav Koss og Jarle Pedersen hadde onsdag et møte der de diskuterte bråket i skøyteleiren. Nå ønsker de å se frem mot OL.

- Det var et godt møte, og Håvard og jeg har skværet opp. Vi ønsker begge å ha en god dialog framover, sier Koss i en pressemelding.

- Jeg har beklaget at Håvard har følt det slikt som mediene har beskrevet situasjonen, min intensjon har hele tiden vært at jeg bare ville ham alt vel i sine forberedelser og løp, sier Koss videre.

- Ikke så ille

Koss kom inn som assistenttrener for landslaget etter at Peter Mueller måtte slutte som landslagstrener for skøytelandslaget. Det samarbeidet har ikke gått knirkefritt, og kjemien mellom Bøkko og Koss har vært ikke god.

- Jeg har følt at tingene ble blåst opp til for store proporsjoner i mediene, og har egentlig ikke opplevd at det har vært så ille, sier Bøkko.

- Vil støtte Bøkko

- Jeg har tilbudt meg å støtte Håvard på det han måtte ha behov for. Han vil på sin side spørre meg om den hjelpen han ønsker fra meg, sier Koss i pressemeldingen.

Jarle Pedersen er hovedtrener og har direkte kontakt med Håvard Bøkko. Øystein Haugen skal være på isen under de individuelle løpene.

- Det var disse ovenstående områdene som ble fokusert på i møtet. Alt annet ønsker vi nå å legge bak oss med fokus på å forberede oss best mulig mot OL, sier Jarle Pedersen.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal