NRK Meny

Allsvenskan 2017

 • Malmö blei svensk meister

  Med 3-1 borte over Norrköping forsvarte Malmö FF seriegullet frå i fjor og sikra årets svenske meisterskap tre rundar før slutt.

  David Moberg Karlsen gav heimelaget tidleg leiing. Men Carlos Strandberg, Lasse Nielsen og Anders Christiansen scora for Malmö i andre omgang.

  Malmö-jubel
  Foto: Björn Lindgren/TT / NTB scanpix
 • Haglund ferdig i Elfsborg

  Tidligere Lillestrøm-trener Magnus Haglund fikk tirsdag sparken som trener i den svenske fotballklubben Elfsborg. Det bekreftet klubben selv på sine nettsider. Haglund førte Borås-klubben til det første ligagullet på 45 år i 2006.

  Magnus Haglund
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Sander Svendsen til Hammarby

  Molde har solgt Sander Svendsen til Hammarby. Molde oppgir ikke noen salgssum. 20-åringen debuterte for Molde allerede i 2013.

  – Sander var tydelig på at han hadde lyst på en ny utfordring, og når vi ikke ble enige med ham og agenten om ny kontrakt så følte vi det var riktig å selge han nå, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017, Molde - Strømsgodset.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Julian Kristoffersen til Djurgården

  Julian Kristoffersen er klar for svenske Djurgården. Det norske talentet har skrevet en treårskontrakt med klubben. Kristoffersen har tidligere spilt i FC København og Ørn Horten.

  Julian Kristoffersen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Siste nytt

 • Danske fotballjenter møtte ikkje

  Spelarane på Damarks kvinnelandslag i fotball møtte heller ikkje i dag på trening, melder Danmarks Radio. Dei nektar å spele før ein økonomisk avtale er på plass.

  Dermed ser det ut til at Damark må trekkje seg VM-kvalifiseringskampar mot Sverige og Kroatia fredag og tysdag.

 • City vann trass to Napoli-straffer

  Manchester City slo Napoli 2-1 i meisterligaen. Raheem Sterling og Gabriel Jesus gav City 2-0 tidleg.

  Så stoppa det opp for engelskmennene. Napoli bomma først på straffe, men Amadou Diawara scora då Napoli fekk ny straffe.

  City har dermed vunne alle sine tre kampar i gruppespelet.

Sendeplan

Kl. Program Kanal