NRK Meny

Allsvenskan 2017

 • Kim Källström legger opp

  Den svenske fotballstjernen Kim Källström (35) har besluttet å legge opp, melder Expressen. Ifølge avisen har han informert Djurgården om at han bryter kontrakten og avslutter karrieren. Klubben har innkalt til pressekonferanse senere fredag.

  FBL-EURO-2012-SWE-ENG-MATCH15
  Foto: CARL DE SOUZA / Afp
 • Allsvenskan-nykomling må flytte

  Dalkurd, som har løftet seg fra nivå åtte til Allsvenskan på 13 år, har bestemt seg for å flytte fra Borlänge til Uppsala. Men neste sesong skal de trolig spille i Västerås, skriver Dalarnas Tidningar.

  Årsaken er at dagens arena, Domnarvsvallen, ikke er godkjent for spill på øverste nivå.

 • Eikrem forlenger ikke med Malmö

  Det har ligget i kortene lenge, men onsdag ble bekreftet at Magnus Wolff Eikrem ikke skriver ny kontrakt med den svenske seriemesteren Malmö FF. Det opplyser MFF-trener Magnus Pehrsson overfor Fotbollskanalen, melder NTB.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Emil Langvad/TT / NTB scanpix
 • Takka nei til amerikansk klubb

  Pilane har stort sett peika oppover for Rikard Norling etter fadesen i SK Brann. Bergensavisen skriv at AIK-trenaren no skal ha takka nei til tilbod frå amerikanske Colorado Rapids i MLS. Norling gjer suksess i Sverige, der han er i ferd med å ta sølv i Allsvenskan med AIK.

  Rikard Norling
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Siste nytt

 • Graabak går ut først

  Det norske laget har et veldig godt utgangspunkt før langrennet etter at hopprennet ble avlyst. Jørgen Graabak går ut først, mens Jarl Magnus Riiber skal ta ryggen til lagkameraten. Luis Lehnert går ut som nummer tre, mens Jan Schmid også er i teten med 7. beste utgangspunkt.

  Graabak
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Solberg inn i VM-troppen

  Det er ingen sykdom i den norske VM-troppen før VM-finalen, men Thorir Hergeirsson velger likevel å ta med tre keepere og gi Silje Solberg en plass på benken, skriver NTB. Alle tre keeperne, Katrine Lunde, Kari Aalvik Grimsbø og Solberg, har trent som normalt før finalen.

  Solberg
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Hvas til ny finale i svømme-EM

  Tomoe Zenimoto Hvas (17) er i posisjon til å ta en ny EM-medalje i svømming etter å ha tatt seg videre til finale på favorittøvelsen 200 meter butterfly. Hvas tok andreplassen i sitt heat med tiden 1.53,61, skriver NTB.

   Tomoe Zenimoto Hvas
  Foto: SVT

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skiskyting: Fellesstart menn
V-cup skiskyting: Fellesstart menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup hopp: Kvinner
V-cup hopp: Hopp kvinner
EM svømming
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
VM håndball kvinner: Finale Frankrike - Norge
Sport i dag
EM svømming