Hopp til innhold
Magnus Wolff Eikrem
Foto: Ted S. Warren / AP

Magnus Wolff Eikrem

Oppsummert

Fotballspiller fra Molde. Spilte for den amerikanske klubben Seattle Sounders FC frem til juli 2018. Har tidligere spilt for Manchester United, Molde, SC Heerenveen, Cardiff City, Malmö FF og på landslaget.

 • Tar sikte på tre nye år

  Molde er på plass i San Pedro del Pinatar ved La Manga i Spania på det første av tre Spaniaopphald før seriestart i april. No signaliserer Magnus Wolff Eikrem at han er innstilt på minst tre nye år i MFK-drakta. – Eg har som mål å få fleire kampar enn far min, Knut Hallvard Eikrem, seier Wolff Eikrem.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Gunnar Sandvik/NRK
 • Bekrefter samtaler

  Klubbdirektør Øystein Neerland bekrefter at Molde FK jobber for å hente Magnus Wolff Eikrem tilbake til Molde. I går ble det klart Eikrem er frigitt fra Seattle Sounders, etter kun en halv sesong i klubben. Eikrem sin agent, Jim Solbakken, har også vært på Aker Stadion denne uken. – Vi sjekker nå muligheten for å hente Magnus hjem, men status per nå er uavklart, sier Neerland til Romsdals Budstikke.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Emil Langvad/TT / NTB scanpix
 • Ferdig i Seattle Sounders

  Magnus Wolff Eikrem er ferdig i den amerikanske klubben Seattle Sounders. Det bekrefter klubben i en pressemelding. Moldenseren signerte for Seattle Sounders i januar, men har fått begrenset spilletid. I følge Romsdals Budstikke kan Wolff Eikrem aktuell for en retur til Molde. Han vant seriegull med Molde i 2011 og 2012. Senere spilte han for Heerenveen, Cardiff og Malmø før han gikk til Seattle.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Ted S. Warren / AP
Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem gleder seg til å møte AaFK i serieåpningen. Han vil ha revansj for cuptapet i fjor.