– Trygler klubben om å få dra hjem

Chelseas Willian er koronafast i London og ber om å få dra hjem til familien i Brasil. Koronarestriksjoner skaper angivelig trøbbel for 31-åringen.

– For øyeblikket er jeg alene. Min kone og mine døtre er i Brasil, forteller fotballspilleren til den brasilianske tv-kanalen Globo SporTV, ifølge TV 2.

Familien til Willian hadde planlagt å dra tilbake til London, men nå vil Willian heller dra motsatt vei siden Premier League foreløpig er utsatt til 30. april.

– Jeg har forklart situasjonen til klubben og jeg prøver å få tillatelse. Jeg har hørt at spillere fra andre klubber har fått lov til å dra til Brasil, sier klubbveteranen.

(NTB)

775470075
Foto: Daniel Leal-olivas / AFP

Siste nytt

 • Reiser ikke til EM og VM

  Norges Cykleforbund kommer ikke til å sende utøvere til kommende EM og VM i terrengsykling, det skriver de på sin hjemmeside.

  Bakgrunnen for beslutningen er det landslagsledelsen ser på som mangelfulle tiltak rundt smittevern. Blant annet har Det internasjonale sykkelforbundet vedtatt at det skal være frivillig med testing for utøvere og støtteapparat.

  – Sikkerheten til våre utøvere og støtteapparat kommer alltid i første rekke, sier landslagssjef Eddy Knudsen Storsæter.

  WC Terrengsykkel, Val di Sole
  Foto: Norges Cykleforbund
 • Ruud med rankingbyks

  Casper Ruud slår seg solid opp på verdensrangeringen i tennis etter suksessen i Roma. Han har forbedret seg over 100 plasser, og har gått fra nummer 136 til 30 på to år. Dette er hans beste posisjon i karrieren. I Italia tapte nordmannen søndag semifinalen mot verdensener Novak Djokovic med 0-2 (5-7 og 3-6) i sett. (NTB)

  Casper Ruud
  Foto: Riccardo Antimiani / AFP
 • City opna med siger

  Manchester City sesongopna med 3-1 over Wolverhampton i Premier League i kveld. City dominerte stort før pause og scora ved Kevin de Bruyne og Phil Foden.

  Etter pause var Wolverhampton stort sett det beste laget, og Raul Jimenez reduserte, men Gabriel Jesus spikra resultatet fem minutt på overtid.

  Kevin de Bruyne
  Foto: Stu Forster / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal