Hopp til innhold

Tredje strake curlingseier

Norges curlingherrer står med full pott etter tre kamper i OL-kvalifiseringen i Nederland. Sent søndag kveld ble Japan slått 6-4.

Dermed ligger Norge på topp sammen med Italia etter tre runder. I OL-kvalifiseringen med ti lag skal alle møte hverandre én gang, og det beste laget blir klar for vinterlekene i Beijing. Deretter skal det deles ut to billetter til.

Skip Steffen Walstad har med seg Torger Nergård, Markus Høiberg og Magnus Vågberg på laget, som nylig fikk fjerdeplass i EM på hjemmebane i Lillehammer.

Mandag er Tyskland motstander. (NTB)

Steffen Walstad
Foto: Jeff Mcintosh / AP

Siste nytt

  • Mjelde forlater Chelsea etter sesongen

    Norges landslagskaptein Maren Mjelde (34) er ferdig i Chelsea etter sesongen. Det bekrefter klubben på sin nettside fredag.

    Hun har spilt syv sesonger i klubben. Der har hun blant annet vunnet den engelske toppdivisjonen fem ganger, fire FA-cuper og to ligacuper.

    Mjelde har spilt 140 kamper i blått og scoret 23 mål, og har figurert både i forsvar og midtbanen til London-klubben.

    Maren Mjelde
    Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
  • Poengkongen forlater Vålerenga etter 24 år

    Vålerengas poengkonge i årets sluttspill, Thomas Olsen, er klar for sitt første utenlandseventyr.

    – Det er veldig vemodig. Det er også litt trist at man skal dra fra en klubb man har vært i hele livet. Men man må også gripe muligheten når den kommer, og jeg gleder meg til neste kapittel, sier Thomas Olsen til NRK.

    Han var fire år da han tok sine første skøytetak i Oslo-klubben. 24 år senere bytter han altså klubb for første gang. Nå har han skrevet kontrakt (1+1 år) med den finske ishockeyklubben Jukurit.

    – Det er selvfølgelig et nytt steg i min karriere. Det er et nytt land, ny type hockey, nye mennesker, nye lagkamerater. Så det blir veldig mye nytt. Men jeg gleder meg veldig.

    I Jukurit blir han lagkamerat med den norske backen Sander Vold Engebråten. Klubben endte på 5. plass i den øverste ligaen sist sesong.

    Thomas Olsen reiser fra Vålerenga etter 24 år i klubben
    Foto: Anders Engeland / NRK
  • Ruud-rival mister storturneringen i Roma

    Carlos Alcaraz har en skade i armen og står over Masters1000-turneringen i italienske Roma til uken.

    Det opplyser den 20 år gamle verdenstreeren på X.

    – Jeg trenger hvile for å komme meg og kunne spille 100 prosent smertefritt, skriver han.

    Alcaraz er en av Casper Ruuds største konkurrenter på ATP-touren. Nordmannen røk for Felix Auger-Aliassime i Madrid tidligere denne uken.

    Ruuds plan framover er å spille i Roma før en mindre turnering i Sveits. Sesongens store mål nærmer seg: Grand Slam-turneringen Roland-Garros i slutten av måneden. (NTB)

    Alcaraz
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal