Hopp til innhold

Rosenborg mot Vålerenga i kvarten

Rosenborg får en mulighet til å revansjere fjorårets kvartfinaletap mot Vålerenga, for da NFFs trekning gikk av stabelen torsdag kveld ble de to trukket opp mot hverandre igjen. Kampen spilles på Lerkendal i slutten av september.

Eliteserien fotball 2017: Rosenborg - Vålerenga (3-0).
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Siste nytt

  • Ten Hag begraver Fernandes-ryktene

    Manchester United-manager Erik ten Hag forventer at midtbanemann Bruno Fernandes blir værende i klubben.

    Det var i et intervju med DAZN sist uke at Fernandes uttalte at han ville vurdere framtiden etter sommerens EM.

    – Dette ble tatt ut av kontekst, sier Ten Hag om Fernandes' utspill.

    – Jeg tror han er veldig glad for å være her, legger Ten Hag til.

    Nederlenderen framhever viktigheten av Fernandes i laget for de andre lagkameratene.

    – Å ta ansvar er en av de største egenskapene toppspillere har nå til dags, og Bruno er et veldig godt eksempel for mange andre spillere, sier Ten Hag.

    Fernandes har kontrakt med United i to år til.

    (NTB)

    Ten Hag
    Foto: OLI SCARFF / AFP
  • Tøff konkurranse for Nordås i Doha

    Narve Gilje Nordås sesongåpnet med seier på 1500 meter i spanske Huelva forrige uke. Fredag løper han sin første Diamond League-konkurranse for året i Doha, hvor det igjen er 1500 meter som står på programmet for Nordås.

    I den qatarske hovedstaden møter Nordås flere av verdens beste. Blant løperne som står på startlista er tidligere verdensmester Timothy Cheruyiot, rutinerte mesterskapsløpere som Abel Kipsang og Adel Mechaal, Reynold Cheruiyot og Samuel Tefera, som har vunnet to VM-gull innendørs på 1500 meter.

    På startlisten står også svenske Andreas Almgren.

    Nordås stiller på 1500-meteren i Doha som den med tredje beste personlig rekord (3.29,47), bak Timothy Cheruiyot (3.28,28) og Kipsang (3.29,11).

    Du kan se Diamond League-stevnet fra Doha på NRK.

    Narve Gilje Nordås
    Foto: NTB
  • Tittelforsvareren ute av NHL-sluttspillet

    Dallas Stars slo kraftfullt tilbake i sluttspillserien mot regjerende NHL-mester Vegas Golden Knights og avgjorde i sjuende kamp.

    Det skjedde i en dramatisk kamp der Radek Faksa scoret vinnermålet tidlig i tredje periode. Stars hadde startet best av sju-serien elendig med to strake hjemmetap, men vant fire av de fem siste kampene.

    For Vegas-spillerne er det nå bare å forberede seg til neste sesong. I kvartfinalen skal Dallas opp mot Colorado Avalanche, som slo ut Winnipeg Jets i løpet av fem kamper.

    I Eastern Conference ser New York Rangers fortsatt ut som en klar tittelkandidat. Den svenske stjernen Mika Zibanejad scoret to ganger og noterte én assist da laget åpnet kvartfinalen med 4-3-seier over Carolina Hurricanes søndag. (NTB)

    Golden Knights Stars Hockey
    Foto: Brandon Wade / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal