Hopp til innhold

Slutter i skiskytterforbundet

Markeds- og Kommunikasjonssjef , Magne Vikøren, slutter i Norges Skiskytterforbund. Det bekrefter Vikøren overfor NRK. Han slutter på grunn av reisebelastningen.

– Jeg har fått et spennende jobbtilbud i innlandet som gjør at jeg velger å si farvel til pendlertilværelsen mellom Oslo og Lillehammer, sier Vikøren og legger til:

– Jeg har kun gode ting å si om lederteamet i norsk skiskyting.

Det er bare to uker siden også idrettssjef Morten Aa Djupvik ga seg i Skiskytterforbundet.

Magne Vikøren i et kontorlandskap.
Foto: Alexander Nordby / NRK

Siste nytt

  • Skiforbundet henter inn svensk landslagstrener - skal jobbe tett med Kristoffersen

    Den svenske suksesstreneren Jörgen Nordlund slutter i jobben som trener for det svenske kvinnelandslaget. Istedenfor venter en ny rolle i Norges Skiforbund, hvor han ifølge Aftonbladet skal jobbe tett med Henrik Kristoffersen.

    Sportssjef Claus Ryste bekrefter ansettelsen overfor VG og forklarer at Nordlund erstatter Jörg Roten i trenerteamet rundt Kristoffersen.

    Nordlund jobbet som trener for det norske kvinnelandslaget mellom 2010 og 2014.

    Henrik Kristoffersen
    Foto: AP
  • Tonali får ny straff for brudd på gamblingreglene – slipper å sone

    Newcastle-spiller Sandro Tonali har blitt straffet med to måneders betinget utestengelse for brudd på Det engelske fotballforbundets (FA) gamblingregler.

    Det opplyser italienerens klubb på X torsdag.

    Tonali er fra før utestengt i ti måneder for brudd på de samme reglene. Den utestengelsen startet 27. oktober 2023.

    Tonali rakk bare å spille tolv kamper for Newcastle etter overgangen fra Milan sist sommer. Utestengelsen hans er verdensomspennende, og han mister også fotball-EM med Italia til sommeren.

    I etterkant av den første utestengelsen startet FA etterforskning av flere brudd på gamblingreglene. Newcastle skriver at italieneren slipper å sone de to månedene han fikk torsdag om han ikke bryter flere regler ut 2024/25-sesongen. I tillegg har midtbaneprofilen fått en bot på 20.000 pund (276.000 kroner).

    Bruddene han nå straffes for skjedde i tidsrommet 12. august til 12. oktober i fjor. (NTB)

    Tonali
    Foto: AP
  • Reddet plassen i A-VM

    Det norske U18-landslaget i ishockey slo Kasakhstan 6-5 etter straffer og beholder A-status i VM også neste sesong.

    Elias Vatne ble den store helten da han scoret den avgjørende straffen.

    Vatne og Mikkel Eriksen sendte Norge i 2-0 i 1.-perioden. Eriksen scoret sitt annet mål til 3-1-ledese, mens Niklas Aaram Olsen sendte Norge i ledelsen med 4-3 foran den tredje perioden.

    Jørgen Myhre økte til 5-3 tidlig i tredjeperioden. Kasakhstanerne var seige og ga aldri opp og slo tilbake med redusering og utligning til 5-5.

    Etter ti minutter forlenging måtte det hele avgjøres på straffer. Jørgen Myhre scoret på sin straffe, men også Kasakhstan klarte å score. Så tok motstanderen ledelsen igjen før Vatne utlignet. Han satte også den avgjørende straffen og sikret norsk seier i nedrykkskampen.

    Norge slo Latvia i gruppespillet, men det holdt ikke til kvartfinale ettersom latvierne slo Slovakia og Slovakia igjen slo Norge.

Sendeplan

Kl. Program Kanal