Hopp til innhold

Skiskyting, blandet stafett

Oppsummert

VM i skiskyting, blandet stafett

 • Christiansen avsluttet feilfritt – seier i parstafett med Røiseland

  Marte Olsbu Røiseland og Vetle Sjåstad Christiansen sikret seieren på parstafetten i Nove Mesto etter en forrykende avslutning av Christiansen. Paret måtte bruke hele syv ekstraskudd, men var treffsikre da det gjaldt og tok seieren.

  Christiansen klinket til med to feilfrie skytinger på den siste etappen. Nordmannen feiret mot publikum etter den siste skytingen og gikk i mål nesten 20 sekunder foran sveitserne.

  Sveits med Amy Baserga og Niklas Hartweg sikret andreplassen foran Latvia med Baiba Bendika og Andrejs Rastorgujevs på tredje.

  Svenskene ved Mona Brorsson hadde ledelsen da kvinnene gikk sin siste etappe, men da makker Jesper Nelin måtte bruke tid på standplass på siste etappe kunne Christiansen med sin gode skyting gå ifra.

  Vetle Sjåstad Christiansen
  Foto: MICHAL CIZEK / AFP
 • Norges  «b-lag» nummer tre i Nove Mesto

  Norge med Karoline Knotten, Ingrid Tandrevold, Johannes Dale og Endre Strømsheim tok tredjeplass på miksstafetten i Nove Mesto. Frankrike vant foran Sverige.

  Norge var til slutt 38,3 sekunder bak vinnerne Frankrike etter å ha bruke hele 16 ekstraskudd. Det var snaue fem sekunder fram til Sverige på annenplassen.

  Johannes Dale gikk ut i en knapp ledelse, men måtte bruke alle sine seks ekstraskuddene på sin etappe. Han sendte ankermann Endre Strømsheim ut med nesten 58 sekunder fram til ledende Frankrike.

  – Det var veldig godt at det ble pallen. Det er det gøy å klare som lag, sier Dale til NRK etter rennet.

  Strømsheim brukte også mange ekstraskudd, men unngikk strafferunder og på siste stående banket han ned alle blinkene og gikk Norge opp til tredjeplassen, skriver NTB.

  Czech Republic Biathlon World Cup, blandet stafett i Nove Mesto
  Foto: Petr David Josek / AP
 • Bomme-bonanza av Bø

  Thingnes Bø åpner første skyting med tre bom, men er både heldig og god når han fyller blinkene med ekstraskuddene. Også Frankrike og Sverige bommer, bommer og bommer. Italia fyller og tar tilbake ledelsen.

 • Lægreid i storform - Norge i ledelsen

  Både Italia og Frankrike trøbler på standplass igjen. Må bruke ekstraskudd, mens Lægreid fyller igjen. De tre lagene går ut sammen fra skyting. For en etappe av nordmannen!

IBU World Cup Skiskyting
Biathlon, IBU World Cup, Kontiolahti, Men's Relay

Sportsnyheter

John Arne Riise fikk muligheten på straffe.

John Arne Riise fikk strekk – så scoret han i comebacket

Etter seks år som fotballpensjonist, er Liverpool-legenden med den fryktinngytende venstrefoten tilbake som spiller. Nå på norsk nivå seks.

Siste nytt

 • Canadiske skogbranner stopper amerikansk idrett

  Amerikanerne må sette flere idrettsarrangementer på vent som følge av skogbrannene i Canada. Luftkvaliteten er spesielt dårlig i New York.

  Torsdag ble det første løpet i galoppløpet Belmont Stakes i New York avlyst.

  Hundrevis av skogbranner i Canada har ført til at et teppe med røyk og tåke har lagt seg over flere nordøstlige amerikanske byer denne uka, og det er utstedt advarsler om luftforurensing til flere millioner mennesker.

  Baseballkampene mellom New York Yankees og Chicago White Sox ble torsdag gjennomført etter at de måtte ha spillefri onsdag. Da var luftkvaliteten på Yankee Stadium på hele 335.

  Mange NFL-lag i øst måtte flytte sine treninger inn i haller torsdag. I hovedstaden tar baseballaget Washington Nationals grep og utsetter sin kamp mot Arizona som opprinnelig skulle bli spilt 22. juni. (NTB)

  Røyklagt New York
  Foto: AP
 • Passerte milepæl i billettsalget til VM

  Det er solgt over én million billetter til sommerens fotball-VM for kvinner i Australia og New Zealand.

  Det ligger dermed an til å bli det mest besøkte idrettsarrangementet for kvinner gjennom tidene. Tallene fra VM i Frankrike i 2019 ble passert da Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) kom med en oppdatering på billettsalget i en pressemelding fredag.

  Der opplyser de at de har solgt 1.032.884 billetter til sommerens verdensmesterskap.

  – Momentumet bygger seg opp i vertslandene og over hele verden. Jeg ser fram til å se dere, sier Fifa-president Gianni Infantino i en uttalelse.

  VM sparkes i gang i Auckland der Norge spiller mot vertsnasjon New Zealand 20. juli. (NTB)

  Trening for kvinnelandslaget i fotball
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Finsk millardær vil kjøpe Inter: – Definitivt interessert

  Den finske milliardæren Thomas Zilliacus var interessert i å kjøpe Manchester United, men trakk seg fra budrunden. Nå har han siktet seg inn på Mesterliga-finalist Inter.

  – Jeg er definitivt interessert i Inter, sier Zilliacus til den finske avisen Ilta-Sanomat, gjengitt av Aftonbladet.

  Lørdag spiller Inter Mesterliga-finalen mot Manchester City.

  Kinesiske Suning Holdings Group eier Inter i dag, men klubben har slitt økonomisk i en årrekke og nå skal Steven Zhang, eiergruppens frontfigur, være åpen for å selge.

  – Jeg har noen ideer rundt dette, men det gagner egentlig ingen av partene at jeg prater om det offentlig. Men jeg er så absolutt interessert, sier Zilliacus.

  Han var med i budrunden om Manchester United, men trakk seg før den tredje runden. Han slaktet klubbens nåværende eiere, Glazer-familien, og kalte hele prosessen «en farse».

  Serie A - Torino v Inter Milan
  Foto: MASSIMO PINCA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste