Hopp til innhold

Kane skadet i Tottenham-storseier

Tottenham er klar for FA-cupsemifinale etter 6-0-seieren mot Millwall. Et skår i gleden for Spurs var at stjernespissen Harry Kane måtte ut med en ankelskade. Son Heung-min (3), Christian Eriksen, Dele Alli og Vincent Janssen scoret målene.

Harry Kane
Foto: Glyn Kirk / AFP

Siste nytt

  • Marco Reus ferdig i Dortmund: – En av klubbens beste

    Marco Reus forlenger ikke kontrakten med Borussia Dortmund. Kontrakten utløper ved slutten av sesongen. Det bekrefter klubben selv på sin nettside.

    34 åringen har spilt for førstelaget til Dortmund siden 2012, da han kom fra Borussia Mönchengladbach. Reus ble født i Dortmund, spilte i nesten 10 år i akademiet før han forlot klubben for første gang i 2006.

    – Jeg er utrolig takknemlig og stolt over denne spesielle tiden i klubben. Jeg har tilbrakt mer enn halvparten av livet mitt i denne klubben og har nytt hver dag, selv om det selvfølgelig har vært vanskelige øyeblikk også, sier Reus selv.

    Reus legger ikke opp, og planen er nå å finne en ny klubb, melder klubben.

    – Marco Reus er en av klubbens beste spillere. Hans tilknytning til Borussia Dortmund er ekstraordinær. Vi ønsker Marco alt godt for fremtiden, sier Borussia Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke.

    Reus har så langt spilt 424 kamper for klubben. Han har scoret 168 mål og 128 målgivende pasninger. I tillegg har han vunnet den tyske cupen to ganger med Dortmund.

    DFB Cup - Round of 16 - VfL Bochum v Borussia Dortmund
    Foto: WOLFGANG RATTAY / Reuters
  • Mjelde forlater Chelsea etter sesongen

    Norges landslagskaptein Maren Mjelde (34) er ferdig i Chelsea etter sesongen. Det bekrefter klubben på sin nettside fredag.

    Hun har spilt syv sesonger i klubben etter at hun ankom fra Avaldsnes i 2017. Der har hun blant annet vunnet den engelske toppdivisjonen fem ganger, fire FA-cuper og to ligacuper.

    – Når jeg ser tilbake på alle årene mine her, har det vært både opp- og nedturer – men det har vært flere oppturer enn nedturer. Det har vært litt av en reise, sier Mjelde til klubbens nettside.

    Mjelde har spilt 140 kamper i blått og scoret 23 mål, og har figurert både i forsvar og midtbanen til London-klubben.

    Maren Mjelde
    Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
  • Poengkongen forlater Vålerenga etter 24 år

    Vålerengas poengkonge i årets sluttspill, Thomas Olsen, er klar for sitt første utenlandseventyr.

    – Det er veldig vemodig. Det er også litt trist at man skal dra fra en klubb man har vært i hele livet. Men man må også gripe muligheten når den kommer, og jeg gleder meg til neste kapittel, sier Thomas Olsen til NRK.

    Han var fire år da han tok sine første skøytetak i Oslo-klubben. 24 år senere bytter han altså klubb for første gang. Nå har han skrevet kontrakt (1+1 år) med den finske ishockeyklubben Jukurit.

    – Det er selvfølgelig et nytt steg i min karriere. Det er et nytt land, ny type hockey, nye mennesker, nye lagkamerater. Så det blir veldig mye nytt. Men jeg gleder meg veldig.

    I Jukurit blir han lagkamerat med den norske backen Sander Vold Engebråten. Klubben endte på 5. plass i den øverste ligaen sist sesong.

    Thomas Olsen reiser fra Vålerenga etter 24 år i klubben
    Foto: Anders Engeland / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal