Hopp til innhold

To personer funnet alvorlig skadd i Flekkefjord

Situasjonen er uavklart og politiet har satt alle tilgjengelige ressurser på saken.

Flekkefjord

Agder politidistrikt fikk klokken 22.30 torsdag kveld melding om at to personer er funnet alvorlig skadet utenfor sentrum av Flekkefjord i Vest-Agder.

Begge de to personene er fraktet til sykehus, den ene er fraktet til Stavanger universitetssykehus, den andre til Oslo universitetssykehus, Ullevål. Tilstanden for begge karakteriseres som alvorlig.

– Vi står midt i en alvorlig og uavklart situasjon. To personer er funnet med alvorlige skader, sier seksjonsleder ved felles etterforskning i Agder politidistrikt, Leif Vagle.

Politiet har satt inn alle tilgjengelige ressurser på saken, og etterforsker nå hva som har skjedd og om det er flere involvert, opplyser politiet i en pressemelding natt til fredag. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

Satt inn alle ressurser

Vagle ønsker ikke å gå i detalj med hva slags skader personene har.

– Vi etterforsker dette ganske åpent, situasjonen er helt uavklart – derfor vil vi ikke gå ut med detaljer om verken fornærmede eller hva slags skader, sier Vagle til NRK.

Til Fædrelandsvennen opplyser Vagle at politiet mener å vite identiteten til de to personene.

– Hvem var det som oppdaget de skadde personene?

Politiet fikk en melding fra en melder som meldte ifra, sier Vagle og understreker at han ikke ønsker å utdype hvem melderen er.

Hvordan jobber dere videre nå?

– Vi jobber både i det operative sporet, og kriminalteknikere er i gang på åstedet. Vi har også satt ned et team med etterforskere som jobber med etterforskningssporet, sier Vagle.

Laster Twitter-innhold