NRK Meny
Normal

Sov på trappa- Vekket av politiet

Mannen ble funnet på trappa inne i en blokk i Kristiansand sentrum klokken halv elleve. Politiet fikk våknet mannen og lot han tilbringe julenatten i arresten.

Politi
Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Slik var politiets julenatt:

Like over klokken 23 kom det melding om et mindre branntilløp i en bolig i Sjekteveien i Kristiansand. Politiet undersøker stedet igjen torsdag morgen.

En person tok seg inn og utløste brannalarmen på Sandens kjøpesenter i Kristiansand ved midnatt. Personen ble pågrepet og anmeldes for skadeverk og besittelse av narkotika.

I Sørlandsparken klokken 0041 kom det melding om bilførere som brukte parkeringsarealet til å teste sine ferdighetene på glatta. Politiet kom til stedet, men fant få biler der da.

En person ble pågripet for forulemping av offentlig tjenestemann og grovt skadeverk etter husbråk i Kvinesdal klokken 0105. Vedkommende ble kjørt til arresten i Kristiansand.

RV9 v/Homme i Setesdal kl 0244. En elg påkjørt av bil. Viltnemda varslet.

Klokken 0316 på Flekkerøy kom det melding om et trafikkuhell med materiell skade. Den ene parten stakk fra stedet. Politiet har søkte etter en aktuell bil uten hell. Politiet avventer anmeldelse fra fornærmede.