Normal

Ser frem til bedre vei

Ordfører Janne Fardal Krisoffersen i Lindesnes gleder seg til å få fjernet rundkjøringen hvor en 28 år gammel mann mistet livet i en ulykke fredag.

Janne Fardal Kristoffersen

Lindesnes-ordfører Janne Fardal Kristoffersen gleder seg til veien bak henne blir utbedret.

Foto: Lars Eie / NRK

– Jeg ser veldig fram til å få fjernet denne rundkjøringen, for den kan nok komme brått på, sier Fardal Kristoffersen til Fædrelandsvennen.

En 28 år gammel mann fra Rogaland mistet livet etter at en bil kjørte tvers over rundkjøringen ved Fardal og utfor veien. Bilen havnet i en elv like ved.

En annen mann som satt i bilen kom seg ut ved egen hjelp og ble fraktet til sykehus. Ifølge Sørlandet sykehus er mannen på 37 år moderat skadet.

– Jeg har fått signaler om at pengene til å fortsette veien kommer i revidert statsbudsjett i mai. Dermed kan arbeidet med resten av veien ned mot Vigeland starte opp neste år, fortsetter hun.

Ulykke Lindesnes

En mann mistet livet etter at bilen han satt i havnet utfor veien og i en elv. En annen mann er moderat skadet og sendt til sykehus.

Foto: Jan Ivar Rafoss

Varslet om kappkjøring

Strekningen på E39 hvor ulykken skjedde er tre-fire kilometer med midlertidig vei mellom Fardal og Livoll. I begge ender går veien over i flott firefelts vei. Veien er planlagt utbedret.

Ordføreren bor rett ved ulykkesstedet, og har flere ganger vært i kontakt med politiet om kappkjøring på strekningen.

– Kappkjørerne starter øverst på veien, ved rundkjøringen og kjører i en sinnssyk fart nedover, sier hun til avisen.

Politiet har ikke sagt noe om årsaken til fredagens ulykke.

– Det som har skjedd er forferdelig tragisk, sier ordføreren.