Politiloggen: Fyll, bråk og vold preget sommernatten for politiet

Natt til torsdag var preget av mye bråk, fyll og flere voldsepisoder for politiet i Agder.

Politiillustrasjon

Politiet i Agder har hatt en god del å gjøre i natt, sier operasjonsleder Nils Kristian Voreland.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Mandal, 23.51: En person ble slått bevisstløs med en stokk på en pub i sentrum. Han var bevisstløs og blødde kraftig fra hodet da politi og ambulanse kom til stedet, og han ble kjørt til legevakten. Mannen ble senere kjørt til Kristiansand for CT-skanning og videre undersøkelser av skaden. Klokken 00.23 ble en mulig gjerningsmann pågrepet og satt i varetekt.

Arendal, 00.14: Politiet fikk melding om høy musikk og truende oppførsel fra festdeltakere i en bolig ved Blødekjær. En politipatrulje kom til stedet og roet ned situasjonen.

Kvinesdal, 0015: Politiet beslagla et stereoanlegg fra en fest på Hunsbedt etter gjentatte meldinger om høy musikk. – Festen ble avsluttet og foreldre ble ringt og bedt om å hente sine håpefulle, sier politiets operasjonssentral.

Arendal 00.25: En rekke ungdommer ble observert på taket til utestedet Madam Reiersen i sentrum. Ifølge vitner skal ungdommene ha vært i tydelig ubalanse på kanten av taket. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da var ungdommene borte.

Mandal 01.31: Politibåten stoppet og kontrollerte båt i Mandalselva. Båtfører var beruset og ble tatt med til stasjonen for prøver.

Risør 01.25: En dame brølte og skrek til stor sjenanse for folk i sentrum, opplyser politiet. Kvinnen, som var godt kjent av politiet, ble tatt hånd om av en patrulje på stedet.

Risør 02.39: Det ble meldt om klager på høy musikk fra båter i gjestehavna. En politipatrulje ble sendt til stedet.

Kristiansand 02.51: En taxisjåfør i Vågsbygd hadde problemer med en svært beruset passasjer som stakk fra regningen. Politiet bistod sjåføren i letingen etter passasjeren.

Mandal 03.02: En person ble slått i ansiktet og blødde fra leppa på bryggekanten i sentrum. Ifølge politipatruljen på stedet skal to personer ha kranglet. Begge har ulike meninger om hendelsesforløpet. Politiet opplyser at det er mulighet for en anmeldelse i etterkant av hendelsen.

Arendal 04.07: En bilist på E18 ved Arendal ble stoppet for kjøring uten gyldig førerkort. Det er også mistanke om ruspåvirket kjøring og bilisten har blitt tatt blodprøve av og anmeldes.

Birkeland 04.19 Ungdommer skal ha ødelagt en gapahuk tilhørende Birkeland skole. En patrulje ble sendt til stedet.

Kristiansand 05.53: En person kjørte i motsatt kjørefelt og ble stoppet av en politipatrulje i Festningsgata. Føreren ble ilagt et forenklet forelegg.