Overvåkningsbilder i apeskogen i dyreparken

Kristiansand Dyrepark

 • Lynet slo ut attraksjoner

  Lynnedslag slo i går kveld ut to av Dyreparkens store attraksjoner i Kristiansand. Parken har brukt dagen i dag til å reparere skadene etter gårsdagens tordenvær.

 • Prøvekjører Nilen

  Dyreparken prøvekjører i kveld tømmerrenna "Nilen", og avgjør i et møte tirsdag morgen om attraksjonen er klar til Dyreparken åpner klokka 10. Det sier Morten Skraastad, kommersiell direktør i Dyreparken, til NRK.

  Lynnedslag Nilen Dyreparken
  Foto: Hans Erik Weiby / NRK
 • Jungelbob er tilbake

  Jungelbob er nå tilbake i drift etter at lynet slo ned i Dyreparken i Kristiansand søndags kveld. Kommersiell direktør i Dyreparken Morten Skraastad, opplyser til NRK at de jobber videre for å få tømmerenna «Nilen» tilbake i drift.

  Jungelbob i Dyreparken i Kristiansand er en av de mest populære attraksjonene i parken
  Foto: Hans Erik Weiby / NRK
 • Flere attraksjoner slått ut av lyn

  Dyreparken i Kristiansand ble hardt rammet av lyn og torden søndag, skriver Agderposten. To av de mest populære attraksjonene; bobbanen og tømmerenna Nilen er ute av drift. – Teknisk avdeling jobber med å fikse problemene, opplyser Dyreparken.

  Dyreparken
  Foto: Sigbjørn Kristiansen / NRK
En gutt på tre år er alvorlig skadet etter en ulykke i Dyreparken i Kristiansand i formiddag. En av parkens elektriske biler kjørte på gutten og hans seks år gamle søster. Jenta kom fra ulykken uten skader.