Overvåkningsbilder i apeskogen i dyreparken

Kristiansand Dyrepark

 • Kjønnet er avslørt

  Julius sin fjerde unge er en gutt. Dyreparken skriver at sjimpansemamma, Jane, har holdt ungen tett inntil seg helt siden fødselen, noe som har gjort det vanskelig å få se kjønnet.

  – I dag fikk jeg se kjønnet, og jeg kan fortelle at det er en gutt, sier dyrepasser Hildegunn i en pressemelding.

  Det er ikke bestemt hva sjimpansegutten skal hete.

  Julius og ungen
  Foto: Kristiansand Dyrepark
 • Rekordhøstferie for dyreparken

  Dyreparken i Kristiansand har hatt sitt beste besøksår noensinne i en høstferie. Det sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken Bjørnstad Schjøtt. Parken hadde over 24 000 besøkende forrige uke, konseptet «skumle dager» får mye av æren for de høye besøkstallene.

 • Satser på skrekk i Dyreparken

  Dyreparken i Kristiansand satser på skrekk for å trekke publikum i høstferien. Men flere reagerer på at tilbudet er for skummelt for mange barn. Nå vil parken gjør publikum mer oppmerksom på at det kan være skremmende.

 • Friske tigerunger

  Tigerungene som ble født i Dyreparken i Kristiansand 23. september hadde i dag sin første helsesjekk. Alle de fire tigerungene er sunne og friske. Kjønn på tigerungene ble avslørt i dag, det er to hanner og en hunn. Hunnen veide 2,75 kilo, og hannene veide 2,85 og 2,95 kilo.

 • Kritiserer Dyreparken

  Dyreparkens oktoberattraksjon "Skumle dager" får kritikk. Det skriver Fædrelandsvennen. En tobarnsmor forteller at hennes åtte år gamle datter fikk mareritt av spesielt en karakter i brudekjole med stor blodig munn. Dyreparken vil vurdere om noen forestillinger skal ha høyere aldersgrense.

I dag ble fem tigerunger født i Dyreparken i Kristiansand. En av dem døde like etter fødselen, men de andre ser ut til å klare seg bra. Tigerungene og mora Bonya skal nå være i fred i mange uker før de får møte publikum i parken.