NRK Meny
Normal

Jager første seier

I dag vil Amazon Grimstad vinne.

Amazon Grimstad

Lav kveldssol over Dømnesmoen i Grimstad. Amazon Grimstad-trener Tor Martin Hegrenes instruerer spillerne sine på den siste økta før kveldens kamp mot Arna/Bjørnar.

Foto: Raustøl, Håvard / Håvard Raustøl/NRK

Sørlandets eneste elitelag i fotball går for sesongens første seier i kveld.

Amazon Grimstad møter bergenslaget Arna-Bjørnar på Fevik stadion klokka 18.00.

En uavgjort kamp mot Trondheims-Ørn og et stygt tap mot Røa, er fasiten for amazonene så langt, men første seier nærmer seg, tror trener Tor Martin Hegrenes.

Er ydmyke

- Vi går for seier mot Arna-Bjørnar, men vi er ydmyke i forhold til at det blir en tøff kamp. Arna-Bjørnar er blant de fire-fem beste lagene og blir en tøff motstander for oss. Men vi skal være optimistiske og prøve å reise oss etter 0-5 tapet mot Røa på lørdag, sier Hegrenes.

Tor Martin Hegrenes

Trener Tor Martin Hegrenes med taktikktavla på siste trening før Amazon Grimstad møter Arna-Bjørnar.

Foto: Raustøl, Håvard / Håvard Raustøl/NRK

Til tross for at Amazon Grimstad bare lå under med ett mål fram til 64 minutter ut i kampen mot Røa, tapte amazonene til slutt 5-0.

- Å tape mot Røa er ingen skam, Røa på kunstgress er kanskje det beste laget vi kommer til å møte i år. Men når det renner inn så mange mål på kort tid så svir det. Sånn skal det ikke være, sier Hegrenes.

Tøff start på sesongen

- Dere møter Trondheims-Ørn, Røa og Arna-Bjørnar i de tre første kampene, det er en tøff start på sesongen?

- Ja, jeg har fryktet null poeng etter de tre kampene, men nå har vi ett poeng og vi burde hatt tre. Men det er ingen krise for oss om vi taper mor Arna-Bjørnar heller.

- Vi holdt greit følge med Røa en stund, men Røa er mye bedre enn oss nå. Etter 2-0 målet var det bare ett lag på banen og det var Røa. Det skal ikke skje igjen, sier Dagny Knutson.

Hun er den virkelige klubbveteranen i Amazon Grimstad. Hun har vært med siden 90-tallet og er kaptein.

- Det blir en veldig tøff kamp, men vi skal gjøre vårt beste. Vi vet at vi kan når vi er der, sier Knutson.