Første tap på sju kamper

Etter sju strake kamper uten tap stod FFK for tur. Men Fredrikstad vant 1-0 over Start.

Fredrikstad-Start

Fredrikstads målscorer Amin Askar i duell med Starts Christer Kleiven (t.h).

Fredrikstads Amin Askar headet inn kampens eneste mål etter 55 minutters spill.

Da hadde Fredrikstad hatt flere gode sjanser og hjemmepublikummet bare satt og ventet og ventet på mål.

Etter å ha sløst enormt med sjansene, tok Fredrikstad en knepen og fortjent 1-0-seier mot Start.

Men Start var ikke uten sjanser i kampen og det ble flere og flere målmuligheter for Start utover i kampen, dog uten resultat.

LES KAMPREFERAT MINUTT FOR MINUTT

Høie reddet dagen

Knut Tørum

Trener for Start, Knut Tørum.

Fredrikstad skapte et titall sjanser både før og etter pause, men målvakt Kenneth Høie var både god og heldig som klarte å hindre et større nederlag for Start.

Til tross for å være både spillemessig og sjansemessig underlegne kunne Start knepet et poeng.

Innbytter Espen Børufsen var et friskt pust og hadde to store sjanser til å utligne. Nærmest var Mads Stokkelien da han fra 30 meter klinket ballen i tverrliggeren med drøye fem minutter igjen å spille.

- Så ikke bra ut

- Dette var en kamp vi aldri kom inn i. Vi fikk ikke til spillet vårt, sa Knut Tørum til NRK rett etter kampslutt.

- Vi kunne ha scoret i andre omgang, men Fredrikstad vant fortjent, var Start-trenerens konklusjon.

- Vi hadde dårlig rytme og vi så ikke ut som et bra fotballag, det gjelder både i forsvar og angrep, sa Tørum etter å ha sett laget tape for første gang på sju kamper.

Veteranen Erik Mykland fikk 63 minutter på banen før han ble byttet ut med Espen Børufsen. Start måtte klare seg uten Christian Bolaños. Han spiller M-kvalifisering for Costa Rica 3. juni.

Lett å få flyskrekk av dette - men det finnes råd 00:41