Heidi Løke bekrefter overgang til Vipers

Håndballstjernen har signert en toårig kontrakt.

heidi løke

KLAR FOR VIPERS: Heidi Løke skal pendle fra Larvik til Kristiansand for å spille med Vipers.

Foto: Odd Rømteland / NRK

Tidligere denne uken meldte NRK at Heidi Løke kom til å signere for klubben. I dag ble det bekreftet under en pressekonferanse i Kristiansand.

– Nå som det ble som det ble i Larvik, og jeg fortsatt har ambisjon om å være helt i toppen noen år til, følte jeg det var veldig riktig å velge Vipers. Det er Norges beste lag, sa Løke under pressekonferansen.

Fra før av var det kjent at hun kom til å vrake Larvik neste sesong. Det gjorde hun for å kunne spille på landslaget.

– Når det nå viser seg at spill i førstedivisjon ikke er forenelig med landslagsspill, er det riktig og nødvendig for meg å spille for en annen klubb, har 36-åringen tidligere uttalt.

– Jeg har fortsatt ambisjoner for håndballkarrieren min, hvor to viktige mål for meg er å spille VM og OL i Japan i 2019 og 2020.

Timeout

Maskinen sjekker inn i podcasten! Heidi Løke er min gjest denne uken. Fremtidens kriminell etter å ha forsøkt å ødelegge 17 mai toget, avhengig av stratos og cola - men nå - nå er hun verdens beste streksspiller! Vi snakker om boken hun har skrevet, om ordet talent, om hvordan hun holder humøret oppe på landslaget og ikke minst om hennes lange håndballkarriere! Heidi Løke leverer like godt her som på banen - om ikke bedre :) Programleder : Patrick Sten Rowlands