NRK Meny
Normal

Denne musikkvideoen skal øke Høllens vinnersjanser mot Start

24. april møter Høllen Start i første runde i cupen. Nå har Søgneklubben laget en musikkvideo som de håper skal øke vinnersjansene mot eliteserielaget.

Det er Høllen-spiller Christian Rogstad som står bak ideen om å lage en cupsang og en påfølgende musikkvideo.

– Vi er en nokså nyoppstartet klubb og i og med at vi nå er med i cupen mente vi at det var på sin plass med en egen cupsang. Alle lag med litt respekt for seg selv bør jo ha det, sier Rogstad til NRK.

Det er også han som har skrevet mye av teksten. Musikkvideoen, som er lagt ut på Youtube, ser du øverst i artikkelen.

Slår tilbake mot Jesper Mathisen

Sangen handler om Høllen FK og den forestående kampen mot Start.

Det var lokalavisen Budstikka som først omtalte saken.

Sangen er også et lite stikk mot det kjepphøye utsagnet til Start-spiller Jesper Mathisen.

Mathisen har tidligere sagt at han føler seg så sikker på at Start kommer til å vinne at han kommer til å jobbe gratis på Høllen brygge i Søgne i hele sommer dersom de taper.

Med setningen «Høllen kan vi li´og Mathisen skal få svi, på brygga skal han sjøl få lage is», håper Høllen-spillerne at det kan jekke ned Start-spilleren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jesper Mathisen

Start-spiller Jesper Mathisen kommer til å jobbe gratis på Høllen brygge i sommerferien dersom Start taper.

Foto: Thomas Sommerset / NRK

Inntektene går til Røde Kors

Hvor sannsynlig tror du det er at dere kan slå Start?

– Før denne sangen var det nok ikke så sannsynlig at vi kom til å slå de, men nå tror jeg det er 40 prosent sjanse for at vi vinner, sier Rogstad.

Inntektene etter cupkampen skal gå til Søgne – og Songdalen Røde Kors.

– Norgesmesterskapet er et stort arrangement, spesielt for en så liten klubb som Høllen. Ettersom vi ikke har noe eget støtteapparat i klubben, trenger vi noen som kan være til stede under cupen som ikke spiller på laget, forteller fotballspilleren.

Trenger ny ATV

Mot at Røde Kors bidrar med sanitetsvakt og ambulanse under kampen, som er påkrevet, vil fotballklubben hjelpe Røde Kors slik at de endelig kan få kjøpt en ATV.

– Vi begynte å regne litt på det og fant fort ut at det kom til å komme inn masse penger. Penger som ikke vi trenger. Vi kontaktet derfor Røde Kors, som sa at de trengte en ATV som de ennå ikke har fått råd til. Pengene vi får inn går derfor til en ny ATV til Røde Kors som vi vet at de trenger, avslutter Rogstad.