Faun vil på Sørlandstoppen

Onsdag 4.oktober presenterer juryen gruppa Faun med melodien "Dikteren og vippen" på Sørlandstoppen.

Faun
Foto: Privat, Privat foto

Faun har nylig gitt ut cd'en "Pjolter" som er den tredje utgivelsen til denne dyktige gruppa.  Det er vokalist og gitarist i gruppa, Rune Udal, som har komponert musikken til sprelske tekster av forfatteren André Bjerke.

Faun spiller rytmisk musikk med røtter i vise, rock, latin og jazz som gir spennende, musikalske opplevelser. 

Store deler av Sørlandet representert

Medlemmene i Faun kommer fra både Aust- og Vest-Agder med Rune Udal (vokal/gita og) fra Arendal, Svein Øverland (bass og koring) fra Kristiansand, Jo Eskild (tangenter og trekkspill) fra Lillesand, Svein Haugen (trommer, perk og koring) fra Grimstad og dagens besetning har fått et løft med vakkert trompetspill av Per Sigmond fra Grimstad.

Stor konsertvirksomhet

De er kjent fra små og store scener langs hele sørlandskysten hvor de har gitt publikum mang en musikalsk og poetisk opplevelse. I tillegg har de også deltatt på ulike korprosjeter i landsdelen hvor Jo Eskild har arrangert sangene til Faun for kor med stor suksess.

Faun utfordrer

Sørlandstopplista som toppes av Bente Torgersen & The Chain Gang fra Flekkefjord, etterfulgt av Jeanette Ødegaard fra Kristiansand, Subito + McSam fra Arendal, Erik Faber fra Kristiansand og Mayk fra Kristiansand. Juryen ved NRK Sørlandet har gitt sine poeng som sammen med lytternes poeng skal avgjøre hvem som vinner.

Stemmeliste

Rekkefølge for SMS-avstemning til 4.oktober. Avstemningen begynner fredag 29.september og fram til programslutt

 

1. Bente Torgersen/Before the Chance is gone

2.Jeanette Ødegaard/Keep on loving you

3. Subito/Scent of a Rose

4. Erik Faber/Not over

5. Mayk/Summer has hit the town

6. Faun/Dikteren og vippen