Hopp til innhold

To uker før Start-Sogndal er 5000 billetter borte

Mediesjef i Start, Roy Emanuelsen, kan ikke huske sist det var så bra oppslutning så lang tid før en kamp. – Responsen er helt fantastisk, sier han.

Supporterne var ikke mange, men glade!

Allerede over to uker før kampen på Sør-Arena mellom Start og Sognal er 5000 av billettene borte. Her fra kampen mellom Start og Sandnes Ulf forrige søndag da Start vant overlegent 7-0.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Kun et døgn etter at Start lanserte at billettene til kampen mellom Start og Sogndal selges for kun 50 kroner, er 5000 av billettene allerede solgt. Det er like mange som da Start møtte Sandnes Ulf. Og enda er det over to uker igjen til kampen.

– Voldsom respons

Mediesjef i Start, Roy Emanuelsen, er ikke i tvil om at «stuntet» om å prise billettene til 50 kroner for å få flere tilskuere, har vært utslagsgivende for oppslutningen i forkant av kampen.

– Helt kart. Vi har hatt egne sponsorer som har subsidiert setebillettene, slik at vi kan selge billettene så billig. Det er uten tvil det som har gjort at vi nå har fått en voldsom respons, sier Emanuelsen til NRK.

Les også:

– Gir spillerne en «boost»

Emanuelsen sier at dette betyr mye for laget som lenge har ligger på bunnen av tabellen i Eliteserien og som også har slitt med få tilskuere på kampene den siste tiden.

– Vi vet at spillerne setter utrolig stor pris dette og at det gir en ekstra «boost» når tribunene fylles. De lovpriser derfor dette tiltaket med å selge billettene så billig og de er veldig spent på hvor mange som faktisk kommer til å få med seg kampen mot Sogndal, sier Emanuelsen.

Søndag 22. september møter Start Sogndal på hjemmebane. Start ligger nå på 14. plass på tabellen.

Ingen skal være skadet av steinraset, ifølge politiet.