Arendal videre i cupen etter seier mot Sandnes Ulf

Arendal Fotball slo Sandnes Ulf og er videre til tredje runde i cupen.

Arendal vant 3 - 2 mot Sandnes Ulf

NETT-TV: Se høydepunktene Arendal–Sandnes Ulf

Før kampen virket det utfordrende for 2. divisjonslaget Arendal å møte Sandnes Ulf som rykket ned fra eliteserien og er hittil ubeseiret i 1. divisjon.

Men Arendal slo gjestene 3 – 2 etter to ekstraomganger, og sendte rogalendingene hjem uten cupavansement i bagasjen.

Stolt av gutta

– Det var veldig gøy at det gikk vår vei. Det var en innholdsrik kamp med god temperatur. Jeg er stolt av gutta i dag, sier Arendal-trener Knut Tørum.

Det var en kamp der begge lagene hang med godt, og det er veldig deilig at vi tok seieren til slutt. Jeg tror begge lagene er slitne, sier han.

Han lover at laget skal gjøre alt de kan for å henge med i cupen videre.

– Kanskje er det vår tur. Vi skal bite fra oss, og gjøre det vi kan for å henge med, sier Tørum.

– Var for dårlige

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes sier laget presterer under det som er forventet av dem.

– Summa summarum er det greit at vi ryker ut, for det vi presterte i første omgang er ikke bra, og langt fra der vi ønsker å være, sier han.

Andre omgang er bedre, og vi kommer tilbake og går opp til 2 – 1. Men så slipper vi til Arendal igjen, og da er det vel fortjent at de vinner, sier han.

I Notodden ble Jerv slått ut av cupens andre runde av Notodden, som vant 3 – 0 mot Grimstad-laget. Mens Vindbjart tok imot storebror Start, og sendte dem tilbake til Kristiansand med et forsmedelig 4–0-tap i bagasjen. Dermed er to sørlandslag videre i cupens tredje runde.

Laster Twitter-innhold