Hopp til innhold
Arendal 1-0 scoring mot Førde
Foto: Håkon Eliassen / NRK

Arendal Fotball

Oppsummert

 • Spiller i 1. divisjon
 • Se artikler om Arendal Fotball her.
 • Bale blir lagkamerat med Chiellini i USA

  Gareth Bale forlater Real Madrid etter nesten ti år og er klar for MLS-klubben Los Angeles FC i USA.

  Det har lenge vært ryktet at waliseren er på vei til klubben. Natt til søndag bekrefter 32-åringen at Los Angeles blir hans neste stoppested.

  Ifølge ESPN er han på plass fra 1. juli og får en ettårskontrakt.

  Waliseren har vært under kontrakt med Real Madrid siden 2013. Det har resultert i 16 titler, deriblant fem mesterligatrofeer, på over 250 kamper for klubben.

  Tiden i den spanske toppklubben har også vært preget av skader, og i 2020 ble Bale utlånt til sin gamle klubb, Tottenham.

  Los Angeles har fra før signert den italienske stopperkjempen Giorgio Chiellini fra Juventus. Klubben har tatt en tittel siden den ble stiftet i 2014, og i forrige sesong kom klubben på 9.-plass i serien. (NTB)

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Alvaro Barrientos / AP
 • Arendal-supportere bortvist av dommer

  Rundt 30 Arendal-supportere ble bortvist fra lørdagens fotballkamp mot Ørn-Horten for å ha kommet med rasistiske rop, skriver Agderposten.

  Da Seihou Leroy Sillah Nilsen økte Ørn-Hortens ledelse til 4–0 og feiret scoringen på veg forbi Arendals supportere. Som reaksjon skal høyrebacken ha fått slengt rasistiske tilrop mot seg. Nilsen sier til Agderposten at han ble utsatt for rasisme.

  Han forteller at tre supportere fra Arendal ventet på ham etter kampslutt utenfor garderoben for å be om unnskyldning.

  – De ville beklage, og jeg er ferdig med det, sier Ørn-spilleren.

 • Start slo Arendal i cupen

  Start slo Arendal 3-2 i kveldens andre runde i cupen. Starts Henrik Robstad fikk et tidlig rødt kort, men de gjestene gikk allikevel til pause med en ledelse. Arendal utlignet imidlertid kort tid etter hvilen, men det skulle ikke holde lenge for hjemmelaget. Start er dermed videre i cupen.

Vi følger alle kampene i tredje runde og holder publikum oppdatert der eliteserielagene spiller.