– ØIF fortjente å tape

– Runar Sandefjord vant helt fortjent og ØIF-spillere var ikke tilstede under kvartfinalen. Det sier sportslig, leder i ØIF, Per Carsten Michelsen etter tapet søndag kveld.

ØIF mot Sandefjord
Foto: ØIF

ØIF tapet på bortebane var den første av de to kvartfinalene i eliteserien håndball for menn, og ved kampslutt stod det 24-20 i hjemmelagets favør. Runar Sandefjord førte også mye av kampen i Runarhallen.

– Kollektivt dårlig spill

– Bortelaget vill mye mer enn oss, og selv om det var lyspunkter blant våre spillere, var det en kollektiv svikt i laget i dag, mener Michelsen.

Han peker på at det var mange tekniske feil i laget under kampen og at de få lyspunktene for ØIF, var keeperspillet, i tillegg til kroaten Josip Vidovic som hadde en brukbar kamp.

– Vinn eller forsvinn

ØIF er som kjent allerede cup- og seriemestre, men har nå kniven på strupen i sluttspillet, og må vinne returkampen allerede neste søndag på Sør Amfi.

Per Carsten Michelsen, ØIF Arendal

ØIF hadde ikke mye å skryte av i kvartfinalen, mener sportslig, leder, Per Carsten Michelsen

Foto: Liv Eva Welhaven Løchen/NRK

–Nå er det kjempeenkelt, nå er det vinn eller forsvinn, sier Michelsen.

Runar Sandefjord vant 24-20 over ØIF i den første av de to kvartfinalene i eliteserien håndball for menn. Returoppgjøret er søndag 19. april, og vinneren sammenlagt går til semifinale.