NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Halverte godtgjørelsen

  Lederen av Setesdal regionråd får halvert styrehonoraret fra 170.000 kroner til 85.000 kroner. Det var varaordføreren i Evje og Hornnes, Lars Reidar Vasland, som kom med forslaget på representantskapsmøte. Styrevervet går på omgang blant ordførerne i Setesdal.

 • Kjemper for riksvei 9

  Setesdal regionråd ber fylkespolitikerne i Aust-Agder bevilge 15 millioner kroner ekstra til byggingen av ny riksvei 9 mellom Bjørnarå og Optestøyl i Bykle. Ordførerne i Setesdal er redd for at denne veistrekningen ikke blir bygd så raskt som planlagt.

  Riksvei 9, Bjørnarå, Bykle
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Enda en påkjørsel

  En fotgjenger er påkjørt i Kirkeveien i Kristiansand. Ambulanse og politi er på stedet. Ei kvinne er kjørt til sykehus for behandling, etter at bilen har rygget på henne.

Video og sendinger

Kunstneren Bård Breiviks granittsøyler på Torgallmenningen i Bergen, skal få nytt liv under vann - her på Sørlandet. Søylene skal rives, og plasseres utenfor den planlagte undersjøiske restauranten på Lindesnes.
Flere butikker og bedrifter på Sørlandet stod på adresselisten til to rumenere som i helgen ble tatt i Lørenskog. Politiet mener de to mennene hadde planlagt å oppsøke adressene i Agder-fylkene for å stjele. I forbindelse med pågripelsen fant de tyvegods til en verdi av 250.000 kroner.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Bli med på tur i Nord-Europas lengste Via Ferrata-rute, i det stupbratte Straumsfjellet i Setesdal.
Halvtimes lang reportasje fra storstevne i Sarons Dal. Ca 5000 mennesker. Fra sent 60-tall.
Portrettintervju