NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Sentral keeper

  Katrine Lunde fra Vipers Kristiansand var igjen sentral i håndball-VM, da Norge fredag kveld slo Nederland. – Nederlenderne er sjokkskadd i angrep, sier NRK-ekspert Geir Oustorp etter en enorm keeperprestasjon av Katrine Lunde. Les mer.

  Katrine Lunde seier Norge Nederland
  Foto: Adam Ihse/TT / NTB scanpix
 • Kveldens TV-nyheter

  Nyhetene på TV fra NRK Sørlandet sendes i kveld klokken. 18.50.

 • Ulykkesrammede i samme familie

  Det er en familierelasjon mellom de involverte i dødsulykken som skjedde på Løddesøl i Arendal fredag ettermiddag. De pårørende er varslet og får hjelp av kriseteam i kommunen, opplyser politiet.

  Trafikkulykke Løddesøl Rykene
  Foto: Erik Wiig Andersen / NRK
 • Handler for over titusen kroner

  Hver sørlending kommer til å handle for over titusen kroner i desember. Det viser tall fra SSB. Av dette går over fire tusen kroner bare til mat og drikke. Sørlendingenes forbruk er relativt likt landsgjennomsnittet.

  Pinnekjøtt
  Foto: Ole Andreas Bø / NRK
 • Har sperret av ulykkesstedet

  Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen samt krimteknikere fra Agder politidistrikt jobber nå på ulykkesstedet på Løddesøl i Arendal.

Video og sendinger

Kunstneren Bård Breiviks granittsøyler på Torgallmenningen i Bergen, skal få nytt liv under vann - her på Sørlandet. Søylene skal rives, og plasseres utenfor den planlagte undersjøiske restauranten på Lindesnes.
Flere butikker og bedrifter på Sørlandet stod på adresselisten til to rumenere som i helgen ble tatt i Lørenskog. Politiet mener de to mennene hadde planlagt å oppsøke adressene i Agder-fylkene for å stjele. I forbindelse med pågripelsen fant de tyvegods til en verdi av 250.000 kroner.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Bli med på tur i Nord-Europas lengste Via Ferrata-rute, i det stupbratte Straumsfjellet i Setesdal.
Halvtimes lang reportasje fra storstevne i Sarons Dal. Ca 5000 mennesker. Fra sent 60-tall.
Portrettintervju