NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Frontkollisjon i Kristiansand

  Politiet i Agder melder om en trafikkulykke på riksvei 9 ved Mosby i Kristiansand. To biler har frontkollidert, og to personer er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

  Laster Twitter-innhold
 • Ønsker reklameforbud for nettspill

  Arendal Ap foreslår at det innføres forbud mot reklame for nettspill, kredittkort og forbrukslån. Arne Jenssen i partiet er spesielt bekymret for hvordan ungdommer påvirkes av slik reklame. Han kom med forslaget på stiftelsesmøtet i Agder Ap.

  Arendal Ap foreslår at det innføres forbud mot reklame for nettspill, kredittkort og forbrukslån. Arne Jenssen kom med forslaget på stiftelsesmøtet i Agder Arbeiderparti lørdag.
 • Brannen er slukket

  Brannen i Voiebyen i Kristiansand skyldes et branntilløp inne i huset, og er nå slukket. Det er startet utlufting med vifter. Brannvesen og politi melder at de har kontroll på stedet. Det er ingen personskade. Årsaken til brannen er foreløpig ukjent. Politiet oppretter sak på forholdet.

 • Boligbrann i Kristiansand

  Politiet melder klokka 18:51 om brann i et hus i Voiebyen i Kristiansand. Nødetatene er på vei. Det skal ikke være personer inne i boligen som ligger i Mesanveien. Oppdateres.

  Laster kart, vennligst vent...
 • Snøskred på Hovden

  Politiet melder at det har gått et snøskred i nærheten av Austmannalia/-skaret på Hovden i 18-tiden. Ifølge politiet er det ikke folk i skredet som målte cirka 50 x 25 meter.

Laster innhold, vennligst vent..

Video og sendinger