NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • To innbrudd i Arendal

  I løpet av kort tid har det vært to innbrudd i Arendal. Det første innbruddet var i en bod, det andre i en garasje. Begge åstedene skal bli undersøkt av politiet.

 • Historisk funn i Kristiansand

  På Kalkheia i Kristiansand er det blitt funnet en sopp som aldri tidligere er registrert funnet i Norge. Det var Inger-Lise Fonneland som fant soppen Cortinarius pseudoarcuatorum. Les mer.

  Inger-Lise Fonneland
  Foto: Kai Stokkeland / NRK
 • Tar uværet på alvor

  Ingeniørvesenet vil ha folk ute i helga for å overvåke regnværet, ifølge Kristiansand kommune. Det er allerede gjort tiltak som å sjekke kritiske avløp. – Mange sluk tettes på denne tiden, sier byggingeniør i Kristiansand kommune, Terje Lilletvedt.

  Regnvær i Bergen
  Foto: Jill / Flickr
 • Stenger vei i Mandal

  Fylkesvei 202 ved Bankebrua i Mandal vil bli stengt i perioder mellom 23.–31. oktober. Dette skyldes arbeid på brua. Det vil bli manuell dirigering av trafikken i forbindelse med stengning.

 • Bilulykke i Risør

  En bil kjørte i en midtdeler og snurret rundt på E18 i Risør. Føreren fremstår som uskadd, ifølge politiet. Ulykken har forårsaket noen trafikale utfordringer på stedet.

Video og sendinger

I Sirdal satser selskapet Norsk Ørret på å bli størst i landet innenfor en ny nisje, nemlig produksjon av brunørret. Selskapet skal produsere ørret for 80 millioner kroner i året. I forrige måned startet de opp under merkenavnet Sirdalsørret.
Mange krigsveteraner opplever isolering og ensomhet. Nå åpner "Camp Møvik" offisielt - målet er å gi veteraner og familiene deres en bedre hverdag.
Reaksjoner etter kamp
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk dokumentar. Eventyreren Sivert Wille Svane fra Arendal liker seg aller best i toppen av et tre. Han er lidenskapelig opptatt av gamle trær og tar gjerne jobben i høyden, der andre må gi opp.
Noen uker på høsten står det meste på hodet på Sandøya i Tvedestrand - da handler det bare om hummerfiske.
Hummerfiskeren