NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Kvinna er funnet

  Kvinna som har vært savnet etter en skitur i Bygland er funnet i god behold, opplyser politiet. Det var kjentmenn som fant kvinna på 19 år. Hun er nå transportert til familien.

 • Politiet vet hvor kvinnen er

  Politiet har vært i kontakt med den savnede kvinnen på telefon. Hun skal befinne seg ved Skrivarfossen og mannskap på snøscooter på vei.

 • Leteaksjon på Bygland

  Det er satt i gang en leteaksjon på Bygland. Ei kvinne på 19 år er savnet etter en skitur. Familien har hatt kontakt med dama på telefon, men hun vet ikke hvor hun er. 19-åringen skal være i god fysisk form og godt kledd, ifølge politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Koking trolig brannårsak

  Politiet mener at tørrkoking på komfyren trolig er årsaken til at det begynte å brenne i en leilighet på Odden i Grimstad i dag. Politiet oppretter sak på forholdet. Politiet vurderer nå om de som er evakuert kan flytte tilbake igjen.

  Brann i leilighet ved Oddensenteret
  Foto: Benedicte Goa Ludvigsen / NRK
 • Brannen slokket

  Brannen i en leilighet på Odden i Grimstad er slokket, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent

Video og sendinger

Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk underholdningsdokumentar. Hun er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, med hele ni forsider i Playboy. Nå har hun passert seksti og mener selv hun bare er midt i livet. Vi blir med Lillian til USA og besøker blant annet eksen Hugh Hefner, som fremdeles bor på Playboy Mansion.
Ni måneder gamle Emil lider av en svært sjelden sykdom. Når han sovner, slutter han å puste. Gutten må overvåkes døgnet rundt og trenger respirator for å overleve.
Norsk dokumentar: Hver sommer forvandles sørlandsbyen fra en sovende turistby til en oase for leselystne på jakt etter gode historier eller ny lærdom.