- Goodson blir ut sesongen

Start bekrefter kontakt med danske OB om en mulig overgang for Clarence Goodson, men nå ser det ut som at amerikaneren blir i Kristiansand ut sesongen.

Clarence Goodson

Clarence Goodson ser ut til å bli OB-spiller etter årets sesong.

Foto: Kari Løberg Skår/NRK

– Slik det ser ut nå så beholder vi ham ut sesongen, sier sportslig administrativ leder i Start, Rune Jakobsen til Fædrelandsvennen.

- Vi har snakket sammen, sier Jakobsen, som derimot ikke vil si hvorfor klubbene ikke kom til enighet i dette overgangsvinduet – som stenger 31.august.

Det har altså vært kontakt mellom klubbene i sommer.

Atle Roar

RETURNERER TIL START?: Rykter skal ha det til at Start skal ha vært interessert i en byttehandel, slik at Atle Roar Håland igjen ville blitt Start-spiller.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Rykter skal ha det til at man har sett på muligheten til å få i stand en byttehandel, hvor Clarence Goodson går til OB, og eks-starter Atle Roar Håland returnerer til Sørlandet.

Går mot overgang i vinter

OB har allerede registrert sine spillere til Europa-ligaen. Dermed forsvant interessen for Goodson i denne omgang.

Goodsons agent, Lyle Yorks, sier til nettstedet mlssoccer.com at det går mot å bli en avtale i sommer, men at overgangen drøyer til sesongen er over.

Avviser ikke retur til Start

Atle Roar Hålands agent, Stig Lillejord, sier følgende til Fædrelandsvennen:

– Hans posisjon i Danmark taler for seg, han er fast på laget og kontrakten hans i OB går ut 31.desember 2012. Men han vil ikke avvise et klubbskifte.

Atle Roar Håland er fra Kvinesdal. Dermed er det ikke utenkelig at sørlendingene kan få se ham i gult og svart - en eller annen gang i fremtiden.

– Start er et naturlig sted for ham å være så lenge han er fra området. Det er opp til Start hva de vil, sier agent Lillejord til Fædrelandsvennen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Ønsker du Atle Roar Håland velkommen tilbake til Start? Diskutér!